Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 12 ianuarie 2011

Ce facem astazi ? 12.01.2011


"Primul patrar"
12 -13.01.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?

Astazi ne concentram pe respiratie. Inspiram profund si asteptam in liniste sa ne clarificam impresiile si sa procesam corect informatiile pe care le primim.

Este posibil ca circuitul informational sa fie sau sa para perturbat, mai ales ca exista o anume tensiune astrala, deci si energetica si, emotiile noastre pot sa ne influenteze perceptia. Soarele si Luna au format aspectul de “primul patrar”, asa cum il vedem noi de pe planeta Pamant. Ne poate lua “valul emotional”.

Dar in acelsi timp, daca suntem atenti, putem observa daca planurile noastre se desfasoara conform asteptarilor pe care le avem si daca nu, sa incercam sa stabilim ce putem face ca sa corectam din mers lucrurile.
Aceste aspecte se suprapun peste restrictiile pe care le suportam in continuare de la echipa Soare-Saturn.

Deci, cel mai sanatos ar fi sa ne plasam pe pozitia observatorului astazi, sa incercam doar sa privim la ce se intampla, fara sa tragem neaparat concluzii, mai ales fara sa luam decizii, daca ne putem permite o amanare si, sa manifestam toleranta si intelegere pe orice directie.

Maine planeta Mercur va intra in semnul Capricornului si mintea noastra precum si modul in care comunicam se va “reseta” pe alte directii de manifestare. Puterea de concentrare va creste, atentia se va focaliza mai usor si mai ales asupra chestiunilor practice, vom fi preocupati sa ne rezolvam concret problemele, sa ne axam pe aspectul de utilitate al ideilor noastre. Dialogul devine mai strict, mai organizat, mai direct. Atentie sa nu trecem in extreme, sa nu devenim rigizi in gandire si in dialog, sau sa-i “izbim energetic” pe ceilalti cu o sinceritate brutala sau cu o incapatanare de neclintit.

Sa preluam influentele astrale din zona echilibrului vibrational. Iar daca ne ratacim cumva pe la extreme, sa recunoastem repede si sa transformam cu curaj orice emotie negativa si orice gand apasator.

Spor si succes !

Niciun comentariu: