Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Ce facem astazi ? 15.01.2011




15.01.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?
 
Mintea  noastra este in forma maxima si ne putem mentine astfel cateva zile, poate chiar o saptamana. Acest aspect influenteaza si modul de comunicare. Dialogul poate sa devina mai clar, mai bine structurat si la obiect. Astfel ca se poate sa fim cu adevarat convinsi de adevarul propriu si chiar sa intram in lupta pentru  sustinerea propriului punct de vedere. Sustineti, explicati dar incercati sa nu impuneti nimic nimanui pentru nu va este de folos. Toleranta va ajuta sa fructificati aceste influente astrale, sa nu va irositi in competitii argumentative.

Planeta Marte va intra in semnul Varsatorului duminica, 16 ianuarie. Energia noastra se va manifesta cu mai multa originalitate si cu mai mult curaj. Este posibil sa se dilueze incordarea, sa fim mai destinsi, sa ne preocupe mai mult optimizarea actiunilor noastre. Nevoia de libertate devine foarte intensa.

Astrele colaboreaza si ne transmit o stare de mai bine, o unda de optimism , pe care s-ar putea sa simtim nevoia sa o impartasim cu ceilalti.

Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, astazi suntem atenti la ideile ingenioase care apar in mintea noastra sau in preajma noastra. Exista un mare potential creativ si este dechisa si calea catre aceasta rezerva energetica, pentru ca intuitia functioneaza foarte bine.

Prin urmare chiar daca e sfarsit de saptamana, sa folosim “momentul astral”, sa preluam informatiile care ajung la noi si sa le procesam, sa gandim un plan si poate chiar sa-l prelucram intr-o forma finala in zilele urmatoare. Daca deja avem proiecte in derulare, putem folosi din plin intervalul de timp ramas pana la faza de Luna Plina care va fi in noaptea de 19 ianuarie, pentru ca avem sustinere energetica si in plan mental dar si in planul actiunilor concrete.

Daca inainte de Craciun si mai apoi in perioada dintre cele doua eclipse, am analizat si am luat unele decizii in legatura cu drumul in viata, acum avem ocazia sa facem un pas important.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: