Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 13 octombrie 2011

Raspuns : Laura – 13 octombrie 2011 – despre viata sentimentala.


Ar trebui facut un studiu pentru rectificarea orei de nastere; intervalul de timp pe care mi l-ai transmis este destul de mare pentru a se produce modificari importante pe astrograna ta natala.

Eu cred ca este important sa-ti intelegi mai intai starile interioare si sa incerci sa faci putina liniste in mintea si in sufletul tau, pentru a putea apoi face ordine in viata ta, asa cum iti doresti acum.
Este posibil sa percepi o stare de conflict interior, fara sa-i poti stabili o cauza exacta, sa simti o ingrijorare si o nemultumire oarecum permanenta. Cred ca te implici emotional mai mult decat ar fi sanatos si astfel, apare posibilitatea de a deveni posesiva si sa construiesti asteptari la care ceilalti nu pot face fata ajungand sa te simti intr-un final ranita si/sau dezamagita. 

De asemenea, este posibil sa nu dezvalui in intregime ceea ce gandesti, partenerului tau; acesta ar insemna un anume blocaj in comunicarea dintre voi, dar si o teama de a te lasa descoperita, inteleasa; sau poate o neincredere ca vei fi inteleasa si acceptata asa cum esti. 

In ceea ce priveste relatiile tale sentimentale, te confrunti si cu o povara karmica si este posibil sa treci prin rupturi de relatii sau prin suferinte provocate de sensibilitatea ta ranita de catre partener; pe masura ce intelegi si accepti aceasta posibilitate, vei reusi sa transformi trairile acestor experiente si sa compensezi astfel datoria karmica.  Daca nu crezi in aspectul karmic al vietii, atunci  incearca sa te detasezi emotional pentru a putea sa-ti percepi obiectiv sentimentele si astfel sa reusesti sa faci ordine in viata ta asa cum iti doresti.

Anul urmator (dupa aniversarea urmatoare) se pot produce evenimente importante in sfera relatiilor tale; ai o sustinere astrala dar ti se cere sa faci un efort destul de mare pentru a invata o lectie majora privind parteneriatele dar si in ceea ce priveste modul in care iti asculti sufletul. Daca recunosti ceva din ce ti-am spus aici, incearca sa te observi cu mai mare atentie si sa transformi atitudinea si modul de a gandi, pentru a folosi din plin oportunitatea pe care ti-o aduce aceasta lectie.

Niciun comentariu: