Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Ce facem astazi ? 1 octombrie 2011


Planeta Pluton
Unii dintre noi incep luna octombrie intr-o inclestare emotionala; posibil nici sa nu ne dam seama de acest lucru daca ne lasam dusi de val.

Intram sub influenta trigonului Jupiter – Pluton, dupa reluarea mersului direct al planetei Pluton.
Toata vara am avut diferite ocazii de a intelege (descoperi) sensul in care ne dorim, fiecare, noul in viata noastra, reinnoirea, - in ce domeniu si cum anume sa primim si sa dezvoltam “ceva” nou. Acum, situatiile cu care ne confruntam ne ofera ocazia de a face ceva concret in acest sens, de a alege sau chiar de a pasi pe o cale noua, sau de a actiona intr-un mod nou, sau in conditii noi de derulare a experientelor de viata.

Avand in vedere tema Echinoctiului de toamna, preluata, amplificata si retransmisa de Luna Noua in Balanta, surpriza noului o reprezinta propria personalitate. Este posibil sa ne redescoperim, sau sa ne vedem intr-o noua lumina. De asemenea, este posibil sa fim mult mai curajosi in zilele urmatoare, dar si mai nerabdatori. Se poate sa fim mai motivati si mai inspirati in actiunile intreprinse dar, prea mult entuziasm ne poate plasa in stari conflictuale sau chiar in accidente.

Prin urmare, atentie la provocari si la toti cei care ni le aduc in cale; nu va luptati cu mesagerul ci, preluati mesajul, si folositi “invatatura”. Cei care au invatat si au folosit deja experienta dobandita, vor avea ceva mai multa liniste.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: