Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 30 octombrie 2011

Ce facem astazi ? 31 octombrie 2011


Neptun
   Incepem o saptamana care ne provoaca in toate planurile personalitatii noastre, pentru ca planetele personale Mercur, Venus si Marte construiesc aspecte delicate cu planeta Neptun, in conditiile in care conjunctia Mercur-Venus era deja in desprinderea din cuadratura cu Marte.
Ne asteapta situatii prin care vom trece ca printr-un dispozitiv de resetare a parametrilor ce ne definesc, fiecaruia dintre noi, atitudinea, modul de a gandi si de a comunica, precum si modul in care manifestam sentimentele.

Putem incerca sa ne pastram detasarea; in felul acesta putem opri provocarea; gasind cuvintele necesare si reusind sa nu ne suparam, ne plasam intr-o zona de echilibru si putem adopta atitudinea potrivita. Astfel folosim constient si constructiv influentele astrale, realizand transformarea emotiilor negative cel putin in toleranta, daca nu chiar in acceptare si compasiune, si de ce nu, posibil chiar in iubirea “celorlalti”, a partenerilor de experienta.

Respingerea provocarilor nu face decat sa le readuca ulterior intr-o forma mai complicata. Abordarea lor cu calm si cu intelegerea scopului pentru care se afla in fata noastra ne ajuta sa devenim mai puternici.
Ar fi potrivit sa nu reactionam sub impulsul ambitiei, sa stopam combativitatea manifestata agresiv, sa recunoastem si sa transformam hipersensibilitatea si, astfel putem valorifica un potential intuitiv care ne-ar imbogati spiritual si ne-ar ajuta sa depasim mai usor si complet testele saptamanii.

Pentru a folosi eficace ritmul ciclului fazelor Lunii, luni ar fi bine sa urmarim oportunitatile potrivite pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua, si sa verificam strategia de realizare a acestor planuri. Putem valorifica cu succes anumite avantaje, daca le vedem la timp.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: