Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 22 iulie 2012

Ce facem astazi ? 22 – 25 iulie 2012
Soarele
   Intrarea Soarelui in semnul Leului a fost insotita de o colaborare constructiva intre planetele Jupiter si Uranus care ne ajuta sa descoperim noi orizonturi. Mai ales ca Uranus este in miscare aparent retrograda, putem acum sa percepem intelesuri mai profunde ale situatiilor cu care ne confruntam.

Este posibil sa simtim o mai mare nevoie de libertate de miscare precum si imboldul de a dezvolta anumite aptitudini personale.
Redescoperim originalitatea, altruismul si, eventual, anumite sanse de a ne exprima pe noi insine, de a ne pune in valoare.

Saptamana care urmeaza ne stimuleaza planul mental.
Energia mentala se manifesta din plin, poate fi o perioada favorabila pentru orice forma de instruire, pentru dezvoltarea gandirii si intelegerii, eventual pentru stabilire de contacte.

Reusim acum sa ne extindem capacitatea de analiza si sinteza, de toleranta si acceptare a altor puncte de vedere, gandim pozitiv mai usor si cu mai multa incredere, putem avea un impact pozitiv asupra celorlalti.

Pot sa apara interese neobisnuite si/sau idei originale, atitudini mentale noi, este posibil sa intalnim prietenii potriviti cu aspiratiile proprii.

Din punct de vedere al fazelor Lunii, marti 24 iulie se produce aspectul de sextil Soare – Luna, pe faza de crestere a Lunii. Este un moment potrivit pentru a incepe ceva nou, fiind avantajata viata afectiva si domestica.
Ar fi bine sa urmarim oportunitatile potrivite pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua, si sa verificam strategia de realizare a acestor planuri. Putem valorifica cu succes anumite avantaje, daca le vedem la timp.

Intreaga zi de luni este sub influenta mersului in gol al Lunii, astfel ca ar fi mai potrivit sa nu demaram actiuni noi. Este mult mai bine sa gandim planul pe care sa-l punem in aplicare de marti (chiar daca e marti).

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: