Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 19 iulie 2012

Luna Noua in semnul Racului - 19 iulie 2012

   Joi dimineata, 19 iulie, la ora 7.24, se formeaza faza de Luna Noua in semnul Racului. Din punct de vedere astrologic,  semnul Racului este guvernat chiar de Luna, astfel ca este posibil sa simtim mai puternic influenta energetica a acestei faze lunare care, ne aduce un plus de curaj si de determinare.

Contextul astral ne solicita printr-un efort de vointa dar si prin curajul de a ne deschide inima si de a ne largi viziunea asupra vietii. Acum putem renunta mult mai usor la incapatanarea care, oricum, nu ne ajuta sa avansam.

Aceasta faza lunara declanseaza la nivel personal, o perioada de interiorizare si introspectie profunda, care ne poate ajuta sa scoatem la suprafata experiente si stari de spirit ce au generat diferite blocaje emotionale. Acestea ne mentin in cadrul tiparelor vechi de gandire si ne impiedica sa ne extindep capacitatea de perceptie si de intelegere a “Lumii” – a tot ceea ce exista, fie ca stim sau nu stim, fie ca vedem sau nu vedem, fie ca intelegem sau nu intelegem.

Pentru a putea descoperi in intregime prezentul, cu tot ce ne ofera el, este important sa ne desprindem de trecut.
“Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost !”

Acest moment de Luna Noua poate sa ne plasese in diferite situatii de “criza”, de conflict interior, care, de fapt, au rolul de a ne ajuta sa ne eliberam din constrangerile tiparelor vechi si sa realizam o resetare a “crezului personal”- in functie de harta natala a fiecaruia, in acel sector de viata peste care se suprapune acum Luna Noua.
Este important sa ne recunoastem emotiile si sa le acceptam, pentru ca astfel le putrem transforma mai usor. Traversam acum o perioada de timp terestru in care putem intelege mult mai usor sensul lectiilor de viata si astfel, putem sa ne asumam, din ce in ce mai constient responsabilitatea “invatarii” lor, ceea ce ar conduce la o reusita bine meritata.

De asemenea, este important sa intelegem ca orice efort care nu este in concordanta cu mesajul sufletului va fi blocat. Iar sufletul nostru ne cere acum mai mult si mai limpede ca oricand, sa depasim orice limitare mentala, pentru ca putem realiza mult mai usor o clarificare a viziunii si a intelesurilor vietii.

Este necesar sa gestionam in modul potrivit energia, prin dirijarea si mai ales mentinerea efortului pe directia aleasa. Ni se cere acum evitarea violentei,  si putem face asta prin transformarea tendintelor agresive in efort organizat, concentrat, dirijat constructiv, pentru a valorifica astfel la maxim oportunitatile catre care ne indreptam cu totii.

Influentele astrale armonizeaza comunicarea, stimuleaza capacitatea de exprimare de sine si a sentimentelor, creste viteza procesului de gandire care aduce originalitatea in prim-plan. Reusim sa facem mai mult si mai bine din tot ceea ce ne-am propus, daca am ales dupa cum ne-a transmis sufletul, dupa cum am simtit imboldul interior.
Daca nu suntem orientati deja in directia cea mai buna pentru noi “acum si aici”, pot apare complicatii fie in plan relational fie in planul sanatatii. Prin urmare, sa privim orice restrictie ca pe cel mai valoros ajutor, care, ne arata de fapt ca mai sunt necesare ceva reglaje de directie, pe drumul ales.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Racului

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Racului.
Vibratia energetica a semnului Racului reprezinta radacinile, trecutul, fundatia dar si cresterea, precum si, tot ceea ce inseamna “acasa”.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a intelege mai bine experientele trecutului, pentru a ne descifra mai clar emotiile si pentru a invata sa ne mentinem in echilibru emotional . Este un moment care marcheaza trecerea de la viziunea sufletului la materializarea ei.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Cine sunt eu acum?
Si care este “echipa” mea ?
Care este mesajul sufletului meu pentru mine ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Racului formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa reactiveze potentialul subconstientului prin conexiunea cu aspectul spiritual al fiintei . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Recunosc si iubesc sufletul fiecarui om din viata mea,
Si sunt recunoscator pentru experientele traite impreuna.
Iert tot ceea ce inca ma nemultumeste.
Sunt in siguranta, alaturi de si impreuna cu sufletul meu.”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Racului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii


Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: