Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 20 februarie 2013

Raspuns : Alina, 19 februarie 2013 – despre relatii sentimentale.    Eu cred ca cele mai importante lectii de viata le derulezi prin planul relatiilor sentimentale, sub diferite aspecte. Exista tendinta de retragere in sine, pana la inchiderea toatala, sub apanajul unei seriozitati (responsabilizare) exagerate. De asemenea, exista si tendinta de a te lupta mereu cu partenerul.

Te ajuta gandirea care este foarte intuitiva si rapida, dar te poate incurca modul de a comunica, pentru ca este posibil sa fii uneori prea ironica si/sau sa nu ai rabdare cu ceilalti care, s-ar putea sa nu tine pasul cu viteza gandurilor tale. Este important sa lucrezi permanent cu orgoliul, care poate lua forme foarte subtile si, poate sa te pacaleasca foarte usor.

Intervalul de timp la care te referi a fost o perioada de mari incercari pentru tine, care ti-a solicitat o transformare majora – ai inchis-deschis un ciclu saturnian, cu tranzitul lui Saturn peste toata dispozitia planetara natala si, simultan, tranzitul lui Pluton peste Ascendent cu niste aspecte delicate (inclusiv tranzit peste Neptun si Venus ). Exista predispozitia pentru toata situatia creata, dar rostul ei este sa te schimbi, sa te accepti si sa iubesti asa cum esti pentru ca mai apoi sa incepi sa lucrezi cu starile tale si sa le transformi.

Anul acesta poti schimba situatia. Dea cred ca te intalnesti cu experiente care iti arata sau chiar iti aduc in fata oportunitatea construirii unei relatii. Probabil ca anul trecut, in partea a doua a anului, ai trecut prin anumite situatii, pe care le-ai reeditat dupa octombrie. Foarte curand vei avea posibilitatea sa refaci ce nu ai potrivit inca bine si, pana la sfarsitul anului sa construiesti o relatie frumoasa. Este important sa nu te mai lupti cu tine si sa lasi sentimentele si feminitatea sa se exprime.

In legatura cu partenerul tau – aveti de lucru impreuna, aveti lectii importante de depasit si vi le oferiti unul altuia, dar va si sprijiniti reciproc. Nu avem ora lui de nastere, dar pentru tine se activeaza un potential  “la distanta”. Insa, este foarte important sa renunti la tipare de gandire si comportamnetale, la pretentii si prejudecati si, sa descoperi cu adevarat ce simti si ce doresti. Poate fi simplu sau complicat dupa cum ai sau nu disponibilitatea de a lucra in echipa.

Niciun comentariu: