Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 9 februarie 2013

Luna Noua in semnul Varsatorului – 10 februarie 2013.
   In dimineata zilei de duminica 10 februarie 2013, la ora 9:20 se formeaza faza de Luna Noua in semnul Varsatorului. De aceasta data, astrele ne arata o directie noua pe care putem pleca la drum, pe termen lung, dar, in egala masura ni se dezvaluie si potentialul precum si proba care se cere a fi depasita pentru a primi darul.

In ce poate consta proba ? este posibil sa apara intrebarea daca ne angajam pe directia noua, daca ne asumam sansa noului drum.
De ce ar fi necesara o proba ? intreaba logica umana … poate si pentru a pretui mai mult darul, poate si pentru a deveni constienti de gradul de utilizare al darurilor pe care le primim in viata noastra, de modul in care respectam o lege simpla dar foarte importanta a Universului – legea folosintei : sa folosim orice dobandim si, nu oricum ci, in sensul cresterii noastre.

Exista un fond de bulversare emotionala, pe care se deruleaza acum experientele noastre de viata, generat si de o proba de incredere in capacitatea de a primi si de a gestiona noul potential, cu care ne-am intalnit deja, intr-o forma sau alta, la Luna Noua anterioara. Acum, descifram forma si calea pe care dezvoltam acest potential, pe care ne-o arata locul Lunii Noi pe harta natala, pentru fiecare dintre noi – gradul 22 Varsator.

 Este important sa gasim acum linistea interioara, necesara construirii strategiei potrivite pentru atingerea scopului ales. Suntem inspirati dar, avem nevoie si de o disciplina mentala, pentru a da o directie clara intentiei noastre. Si, avem nevoie sa ne vindecam de neincredere si ingrijorare, avem nevoie de raspunsuri la intrebari simple dar profunde, pe care insa, nu ni le poate oferi nimeni altcineva in afara de noi insine.

Deja traversam un proces de vindecare emotionala, care a devenit mai rascolitor inca de cand planetele Mercur si Marte au intrat in semnul Varsatorului si au construit conjunctia cu Neptun. Ne confruntam cu nevoia dar si imboldul de a recunoaste dorintele sufletului nostru precum si de a le intelege si accepta.
Urmeaza sa si facem ceva bun pentru noi, prin preluarea darului si dezvoltarea potentialului sau.
Fiecare avem ceva de vindecat, de eliberat din stransoarea mintii noastre.
Fiecare am luat pe umerii nostri mai multe poveri decat aveam nevoie pentru antrenamentul personal optim.
De ce facem asta ? sau cand facem asta ? atunci cand ne raportam la ceilalti si la reperele lor.
Cand vom intelege ca drumul fiecaruia se construieste pas cu pas, pentru ceea ce avem fiecare de facut, in masura in care alegem sa facem asta, ne vom elibera de tot ce nu ne apartine, de tot ceea ce reprezinta bagaj suplimentar acceptat benevol dar fara a avea si o utilitate in propriile experiente.

La nivel colectiv Luna Noua in semnul Varsatorului, prin colaborarile astrale pe care le formeaza, ne ofera posibilitatea unei transformari sociale. Se simte, din ce in ce mai constient, nevoia  de libertate de miscare, de gandire si de expresie a propriilor convingeri. In acelasi timp se profileaza un context de regenerare a acestor convingeri, si de reasezare a motivatiilor pe care ne cladim aceste convingeri.
Transformarea colectiva se realizeaza prin reusita transformarii personale.
Traversam un moment de reactivare a instinctului spiritual din noi.  De fapt intreg anul 2013 ne poarta printr-o lectie a spiritualitatii, simple, practicata in mod firesc, util si constant, in viata cotidiana. Acum putem intelege ce ar insemna asta, pentru fiecare dintre noi.

Avem in fata un moment revelator, care ne deschide o adevarata sursa de inspiratie si de sanse de evolutie.
Este important sa ne pretuim, pe noi, munca noastra, valoarea efortului depus. Putem face asta prin dirijarea tuturor resurselor cu responsabilitate, pe directia in care putem construi bine si frumos, doar fiind atenti.


Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Varsatorului

Vibratia energetica a semnului Varsatorului reprezinta deschiderea maxima a mintii si spiritului, precum si libertatea de expresie a acestora.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta abilitatea de a gandi in termenii cei mai grandiosi cu putinta si de a sintetiza si planifica aceasta gandire, intr-o strategie cu impact social.

Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Care este adevarul meu ?
Si ce fac cu aceasta cunoastere, a adevarului meu ?
Unde imi doresc sa ajung ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Varsatorului formuland un algoritm care sa reprezinte principiile noastre cele mai profunde, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze interactiunea cu celilalti intr-o maniera practica, utila. Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Ma reconectez la intelepciunea sufletului meu,
Recunosc adevarul launtric,
Si il traiesc in experientele mele de viata. ”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Varsatorului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii .

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: