Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 1 februarie 2013

Ce facem astazi ? 2 - 5 februarie 2013







Iarna la Iasi, in Parcul Copou
   Am inceput luna februarie intr-un ritm dinamic, toate planetele personale fiind la diferite granite dintre zodii si angrenate in colaborari astrale care ne propun transformari precum si luarea unor decizii.

Sambata 2 februarie planeta Venus va parasi semnul Capricornului si va intra in semnul Varsatorului, pe care-l traverseaza pana pe 26 februarie. Este posibil sa interactionam mai deschis si mai frumos unii cu altii, vom percepe mult mai usor starea de spirit a celor de langa noi, ne va procupa libertatea sociala, manifestarea libera in relatii, pe baza respectului reciproc si a loialitatii.
Inima se poate deschide, in aceasta perioada, mai usor si cu mai multa incredere, catre aspectul spiritual al fiintei; in acest interval de timp este potrivit sa asezam la baza tuturor planurilor si aspiratiilor noastre o motivatie altruista, de fapt motivatia sufletului nostru, mult mai puternica si mai sanatoasa decat oricare alta. Reusim astfel, sa materializam mai usor orice scop, pentru ca, motivatia oricarui demers determina derularea experientei.

De asemenea, tot sambata 2 februarie, planeta Marte va intra in semnul Pestilor, pe care-l va tranzita pana pe 12 martie. Acest tranzit ne va stimula imaginatia si receptivitatea. Este posibil ca resursele noastre energetice sa se orienteze mai greu pe directia de actiune dar, in schimb suntem inspirati si, putem folosi aceasta inspiratie in mod practic. Este important ca in aceasta perioada sa nu ne lasam prada resentimentelor din trecut, si sa ne ancoram in prezent. Se poate accentua sensibilitatea emotionala dar, va putea fi manifestata cu diplomatie. In acest interval de timp se pot initia planuri care cer actiunea subtila si folosirea intuitiei. Este favorizata exprimarea artistica (mai ales muzicala) precum si domeniul psihologiei.  

Planeta Marte construieste o conjunctie cu planeta Neptun, care se va forma la grad perfect chiar luni 4 februarie. Este important sa fim atenti la curgerea informatiei, la fluxul sincronicitatilor si, sa dezvoltam increderea in noi insine.

La acest tablou astral, se adauga si influentele planetei Mercur care intra marti 5 februarie tot in semnul Pestilor, pe care-l tranziteaza pana pe 14 aprilie, realizand si o miscare aparent retrograda in perioada 24 februarie – 18 martie.
Influenta energetica a acestui tranzit accentueaza receptivitatea si natura reflexiva a gandirii precum si a expresiei planului mental. Este insa posibil sa alunecam in retrairea unor experiente emotionale ale trecutului care pot provoca inconstanta in gandire. Este important sa observam la timp aceasta eventuala instabilitate a procesului de gandire si sa ne eliberam de influentele emotionale.

Se pare ca planetele personale ne invita, fiecare si impreuna, la o calatorie interioara, simultan cu o deschidere a sufletului catre lume. Urmeaza sa vedem  ce intelesuri primim, la ce concluzii ajungem si ce decizii importante luam, fiecare dintre noi.

Avand in vedere colaborarea Soare-Luna, la nivel individual, duminica 3 februarie, ne confruntam cu patrarul al doilea, cu Luna in semnul Scorpionului – o zi in care putem intelege mai usor ce si cum ar fi potrivit sa schimbam in ceea ce priveste planurile noastre.

Poate fi o zi de conflict interior, datorita si faptului ca Luna se intalneste cu Saturn si, in cursul noptii cu Nodul Nord. Se poate manifesta o autoizolare, dar, timpul petrecut cu sine poate aduce la suprafata unele intelesuri cu privire la sensul evolutiei in actuala viata. Aceste descoperiri interioare pot deveni o baza noua pentru viitor.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: