Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 20 februarie 2013

Raspuns : Mihaela 20 februarie 2013 – despre viata profesionala   Pana la urmatoarea aniversare acest domeniu din viata ta iti ofera cele mai importante lectii de viata prin intermediul carora tu ai ocazia sa realizezi transformari majore, foarte profunde ale fiintei tale. Este posibil sa descoperi aspecte ale personalitatii tale pe care nu le-ai observat pana acum, sau care dintr-o data devin foarte importante.

Intreaga aceasta perioada de la aniversarea anterioara si pana la urmatoarea este foarte solicitanta, psihic mai ales, prin eforturi pe care le faci cu toata convingerea dar care sunt blocate, prin dificultati de (re)integrare sociala, prin posibilitati de ratare a unor situatii aparent favorabile. Si tensiunea este posibil sa fie accentuata si de probleme financiare.
Toate acestea vin sa te testeze si sa te forteze sa-ti redescoperi creativitatea pe care ar fi potrivit sa o pui in valoare. Este important sa gandesti totul pe termen lung. In situatiile de criza suntem tentati sa gandim pe termen scurt, “sa iesim” din furtuna ca vedem noi apoi. De data aceasta, acum, ti se cere sa regandesti drumul tau in viata. Este vorba de un plan pe termen lung si chiar foarte lung, in ideea de a te dezvolta printr-o transformare completa.

Ai depasit un moment important la inchiderea-deschiderea de ciclu saturnian, cam cu doi ani in urma, si de atunci Saturn te ajuta sa reconstruiesti zona profesionala, si o mai face inca 3-4 ani - asta nu inseamna ca vei avea problemele acestea in continuare. Saturn te ajuta sa cladesti zona profesionala daca tu te lamuresti ce vrei, daca alegi o directie, pe care sa te implici cu responsabilitate mai ales.
Este important sa descoperi o cale prin care sa exprimi latura ta creativa si, sa transmiti asta pe orice canal de comunicare, dar cu sensibilitatea sufletului tau, in echilibru emotional. Tot efortul de schimbare personala iti cere sa recunosti starea de conflict interior si sa o transformi constient. Pe masura ce reusesti asta, posibilitatile de manifestare se contureaza din ce in ce mai clar in fata ta si, ar putea chiar sa fie cu totul neasteptate, surprinzatoare.

Deja aceasta zona a creativitatii si a expresiei de sine, in ceea ce te priveste pe tine a primit un impuls energetic de la inceputul lunii februarie de cand palneta Jupiter si-a reluat mersul direct. Toate blocajele cu care te-ai luptat din octombrie anul trecut se vor aseza intr-o noua lumina. Vei avea diferite ocazii de a reevalua eforturile tale si de a le reorienta pe directia potrivita sau in alte conditii de manifestare. Nu te lupta cu nepotrivirile, ci cauta mesajele pe care ti le aduc prin situatiile create.
Pana la sfarsitul anului ai mai multe sanse sa construiesti  fundamentul vietii tale profesionale. Apoi vei incepe sa construiesti parteneriatele potrivite pentru tine.

Spor si succes si astept vesti bune !

Niciun comentariu: