Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 25 februarie 2013

Luna Plina in semnul Fecioarei – 25 februarie 2013  In seara zilei de luni, 25 februarie 2013, la ora 22:26, se formeaza faza de Luna Plina, in semnul Fecioarei (gradul 7,24). 

De data aceasta Luna Plina sta fata in fata cu perechea Venus-Neptun, cele doua octave ale iubirii, - iubirea umana si iubirea divina. Cumva, rezultatul eforturilor noastre ni se dezvaluie, Luna Plina ne arata “rezultatul” dar ne aseaza in fata si testul prin care ne dovedim, mai ales noua insine, ca suntem pregatiti sa primim si sa traim bucuria implinirii.

Si pentru aceasta este important sa ne deschidem inima, larg si neconditionat, cu curaj si cu incredere.
Acest efort se face mai usor, acum, daca acceptam schimbarea la nivelul conceptelor si principiilor care ne guverneaza viata.

Mesajul Lunii Pline se repeta, prin celelalte aspecte si colaborari astrale ale momentului.
Planetele s-au grupat in echipe care, transmit, prin repere diferite, acelasi mesaj – eliberarea de orice forma de limitare si implicarea cu maxima convingere pe directia care da sens vietii noastre.
Este posibil sa traim un balans emotional, pe fondul rascolirilor interioare generate de influentele planetelor din semnul Pestilor – Soarele, Mercur (retrograd), Marte, Neptun si Venus aflata la granita dintre zodii. Incarcatura emotionala este foarte puternica, amplificata prin interactiunea opozitiei Luna – Soare cu Pluton, dar si prin cuadratura perechii Mercur-Marte cu Lilith.

Intram in jocul provocarilor dar, avem puterea de a iesi si de a transforma situatia.
Conflictul interior are rolul de a ne arata necesitatea precum si oportunitatea de a accepta reinnoirea, renasterea personala. Este posibil ca valul emotional sa conduca la blocarea gandirii si la compromitarea succesului. Solutia poate fi reorganizarea in jurul intentiei, revenirea rapida la scopul ales si schimbarea manierei de a comunica. In felul acesta reusim sa evitam risipirea energiei si pastram controlul asupra instinctelor.

Odata cu testul primim si indrumarea (Kiron este alaturi de Soare) si ajutorul, prin suportul oferit de influenta energetica a planetei Saturn aflata in mers aparent retrograd care, construieste un trigon cu perechea Mercur (retrograd) si Marte. Regasim stapanirea de sine necesara si profunzimea gandirii, care ne ofera stabilitatea si rezistenta psihica cu care depasim situatiile delicate.

Scopul acestor experiente de viata ar fi sa dobandim mai multa maturitate care, sa ne conduca pana la schimbarea unor principii sau chiar a filozofiei de viata.
Procesele mentale pot deveni foarte intense, foarte profunde, iar noi am putea redescoperi valoarea si impactul gandirii libere de orice constrangere, in stabilirea modului optim de a actiona.
Este important sa ne recunoastem trairile, suferinta care pare aparent fara sens si, sa ne lamurim interior, fata in fata cu noi insine.
Traversam din nou un “moment” in care personalitatea se va plia pe cerintele sufletului.
Si cu atat mai usor ne va fi, daca vom recunoaste deschis si nevoile dar si limitarile care ne impiedica sa mergem mai departe. Orice lupta exterioara va amplifica conflictul interior. Astfel, cel mai sanatos ar fi sa observam derularea conflictului exterior si sa-l dezamorsam, schimband starea interioara.

In perioada care urmeaza traim o rascolire a sufletului cu scopul vindecarii, pentru ca echinoctiul de primavara sa ne reintalneasca mai puternici si mai curajosi, pregatiti de o noua relansare catre viitor.
Pana la faza de Luna Noua, experientele de viata ne vor ajuta sa eliberam aceasta forfota emotionala si ne vom pregati sa simtim si sa manifestam cel putin compasiunea, daca nu chiar iubirea, in forma cea mai curata pe care o putem emite acum.
Ne intalnim cu acele situatii prin care intelegem si experimentam daruirea resurselor sufletesti, realizand schimbari fundamentale ale constiintei. Daca alegem asta.


Un mod de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Fecioarei

Energia Lunii Pline in semnul Fecioarei ne poate ajuta sa eliberam limitarea expresiei de sine, sub orice forma, prin purificare emotionala.

Este important sa regasim pacea interioara precum si increderea in perceptiile sufletului nostru.

Se identifica si se elibereaza temerile noastre privind atingerea scopului  precum si  acele blocaje emotionale legate de indeplinirea ai asumarea sarcinilor, de largirea viziunii si de acceptarea realitatii, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii . 

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !

Niciun comentariu: