Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 30 ianuarie 2013

Raspuns : Marta – 30 ianuarie 2013 – despre schimbarea locului de munca.



   Cea mai importanta lectie de viata o traiesti in zona muncii tale, prin derularea procesului muncii cu tot ce presupune acesta, prin relatiile cu colegii - cu sefii sau cu subalternii. Este foarte important sa depasesti cu rabdare si intelepciune situatiile prin care treci, pentru ele se tot repeta pana intelegi mesajul, pana faci o transformare.

Este posibil sa treci prin experiente care sa te faca sa suferi. Este vorba despre gestionarea emotiilor. Asta nu inseamna sa le controlezi si atat. Mai curand inseamna sa le observi, sa le lasi sa se manifeste atat cat sa simti din plin trairea si sa incerci sa transformi. 

Daca reusesti asta, vei vedea ca unii oameni isi vor schimba atitudinea in relatia cu tine si, unele evenimente vor decurge altfel decat se intampla inainte. Si, reusesti sa provoci lucruri bune si frumoase in cariera, cu impact si aspura veniturilor.
Suferinta te afecteaza atat timp cat tu o cataloghezi asa, ca fiind suferinta si, o lasi sa produca efecte.

Anul acesta chiar esti preocupata in primul rand de modul in care obtii veniturile din munca ta si, aici depui cel mai mare effort. Este important sa ai in vedere intreaga ta experienta, toate abilitatile pe care le-ai dezvoltat sau, mai curand cele pe care le simti ca pot avea un rol important in viata ta.

Iesi din tiparul posibilitatilor “normale” si descopera ce nu ai folosit inca, ceva ce poate tine de inspiratie, care poate veni din interior. Deja cred ca simti aceasta inspiratie, si de mai mult timp, sau macar un imbold de a manifesta o anumita latura a ta creativa, un anumit talent.
Poate ca nu e nevoie sa schimbi inca locul de munca ci doar sa dezvolti acest potential, deocamdata. Tu stii mai bine care sunt datele reale cu care lucrezi. Dar incepand de anul viitor, zona profesiei va fi sustinuta, de aceeasi inspiratie intuitiva si de o iubire profunda si altruista pe care ar fi potrivit sa o dirijezi catre ceilalti prin munca ta – poate acest indiciu iti arata care anume directie te cheama.

Anul acesta insa poti proiecta pe termen lung, ar fi bine sa gandesti in linii mari, in termeni de anvergura sau pentru un viitor pe termen lung. Si sa cauti oamenii care te pot sustine, pentru ca ei apar, doar sa-i vezi la timp. Si este important sa gandesti fara teama si sa si exprimi ceea ce gandesti, la fel de curajos.
Poate fi un an care te creste frumos.

Spor si succes si astept vesti bune !

Niciun comentariu: