Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 27 ianuarie 2013

Luna Plina in semnul Leului – 27 ianuarie 2013






   Duminica dimineata se formeaza faza de Luna Plina la gradul 8 in semnul Leului, la ora 6:38.
Este prima Luna Plina a anului si, ne aseaza sub lumina reflectoarelor. Daca la Luna Noua din 11 ianuarie, din semnul Capricornului, am ales sa participam activ in procesul de potrivire a lucrurilor, acum am putea fi in fata unui rezultat.

Este un moment astral important deaorece Luna Plina colaboreaza cu planeta Jupiter care se opreste din mersul aparent retrograd, urmand sa-si reia mersul direct in data de 30 ianuarie. In plan individual, Luna Plina ne poate arata directia pe care este posibil sa primim un semn, o confirmare care sa ne intareasca increderea, in fortele proprii dar si in reusita pentru care am depus eforturi.

De asemenea, opozitia Soare –Luna se descarca energetic si prin interactiunea cu Uranus. Cumva, se creeaza conditiile  necesare pentru a ne desprinde din tipare vechi de intelegere a experientelor de viata si, simultan, (daca realizam desprinderea) descoperim noi directii de dezvoltare, realizand astfel schimbarea unor situatii.

Fondul de lucru energetic il contureaza planetele lente.
Saturn si Pluton ne aliniaza la ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi, “vointa divina”.
Avem oportunitatea de a descifra si de a dezvolta un potential de schimbare personala. Este posibil sa traversam o lectie dificila – in masura in care colaboram sau nu, cu “oferta” astrala.
Dar suntem pregatiti. Avem capacitatea de a faca fata solicitarilor, pentru ca orice problema apare atunci cand stim cum sa o rezolvam.

Jupiter si Uranus aduc posibilitatea de a valorifica o sansa de dezvoltare personala, o sansa pentru a creste, dar, este important efortul personal, pentru a vedea, a alege si a folosi oportunitatea. Si tot astrele ne starnesc si creeaza conditiile potrivite aparitiei conflictului interior, de care noi, oamenii, avem nevoie pentru a iesi din rutina si pentru a ne implica in propria transformare.
Interactiunea Jupiter-Neptun ne ofera cadrul potrivit pentru o autoanaliza, care ar trebui sa ne extraga dintr-o posibila stare de confuzie. Aceasta ar putea sa apara din perceptia superficiala a aspectelor spirituale ale vietii si, ale procesului propriu de evolutie.

Este posibil sa traversam un moment de cotitura, in care privim catre interior si avem incredere.
Abia apoi vedem clar, si drumul si posibilitatile, precum si conjunctura favorabilia, care asteapta sa o folosim.
Este un timp al deciziilor bune, cu impact asupra programului de viata.
Pentru a valorifica “oferta” astrala este important sa temperam agitatia mentala care se poate transforma usor in agresivitate si poate creea astfel probleme de comunicare si/sau actiuni pripite, orientate nepotrivit, in momente nepotrivite.

La nivel colectiv (de grup, comunitate sau chiar natiune) am ajuns in fata unui moment in care alegem sau nu alegem  sa readucem spiritualitatea in viata noastra, transformandu-ne complet. Nu inseamna ca facem aceasta transformare intantaneu, dar, anul 2013 poate reprezenta un pasaj astral care ne deschide tuturor un nou capitol de viata : “Spiritualitatea practica”. Vom alege sau nu, sa folosim constient capacitatile noastre spirituale.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii .

Intre timp, primiti si raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: