Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 4 ianuarie 2013

Raspuns : Daniela – 4 ianuarie 2013 – relatiile si viata profesionala.







   Este foarte important sa intelegi ca viata ta este un exercitiu de transformare la care lucrezi permanent. Acest lucru este valabil pentru noi toti si se manifesta intr-un domeniu anume de viata, dar, in cazul tau este vorba chiar de domeniul “transformarii interioare”.

Prin urmare, cheia depasirii probeleor si situatiilor delicate este acceptarea schimbarii necesare – de personalitate, de perceptie, de sistem de referinta si de orice altceva va cere viata in momentele respective. Este foarte important sa eviti incapatanarea si sa iti ajustezi starea interioara, permanent. Sa observi si sa recunosti emotiile si sa le transformi.  

In ceea ce priveste relatiile, cred ca ai tendinta de a prelua rolul de lider de echipa, ceea ce nu este foarte comod pentru un partener. De fapt lectia principala a vietii tale se derulaeza in acest domeniu, al parteneriatului de cuplu. Pentru a reusi, este important ca atunci cand alegi sa construiesti o astfel de relatie, sa-ti modelezi personalitatea pe scopul comun, al echipei, sa te pui in slujba echipei si deci si a celuilalt.

Din punct de vedere profesional, astrele te ajuta dar, acest ajutor nu este prea usor observabil, astfel ca ar fi potrivit sa ai incredere pana la capat in ceea ce simti si vrei sa faci si, sa depasesti starea de conflict interior prin acceptare si/sau transformare.

Anul acesta (pana la aniversarea urmatoare) iti sunt favorizate relatiile sentimentale si munca, dupa ce planeta Jupiter isi va relua mersul direct, dupa 30 ianuarie. Pana atunci, este un timp potrivit sa te desprinzi de trecutul pe care tocmai l-ai lasat in urma ta. Este important sa recunosti ce este de recunoscut si de iertat ce este de iertat, ca sa poti merge mai departe cu maxim de profit.

In plan profesional reusesti prin tine, prin modul in care vorbesti si, te ajuta si niste documente, sau ceea ce tu transmiti in forma scrisa. Indiferent ce ti-ai propus sa faci, lasa inspiratia sa lucreze prin tine si renunta la obiceiurile, gandirea si relatiile care te-au incurcat pana acum.
In relatia de cuplu este important sa simti si sa manifesti iubirea fara asteptari. Stiu ca suna ca un ideal de neatins, dar asta ti se cere tie anul acesta.

Niciun comentariu: