Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 3 ianuarie 2013

Ce facem astazi ? – prima saptamana din anul 2013   Am pasit in noul an cu mintea inaripata.
Planul mental este foarte bine sustinut si orientat de influentele astrale. Chiar noaptea dintre ani a adus un suflu nou si, poate ca ar fi potrivit sa reluati gandurile care v-au vizitat si ideile care au trecut in fuga, pe care este posibil sa le fi inregistrat la capitolul “vise”. Suntem inca intr-un flux energetic cu impact mental puternic.

Chiar daca suntem in faza de descrestere a Lunii, putem lucra cu planurile pentru anul acesta si, le putem organiza in forma scrisa, folosind astfel caracteristicile energetice de cristalizare-materializare ale fazei Lunare.

Intreaga saptamana sta sub semnul gandirii profunde si responsabile, in tandem cu o energie creatoare deosebita ce poate naste idei stralucite. Este important sa pastram acest impuls creator in zona constructiva si, reusim asta daca recunoastem si depasim momentele de nerabdare si/sau nervozitate care pot perturba fluxul energetic benefic si pot conduce la schimbari nepotrivite de atitudine.

Anul incepe cu o tendinta spre entuziasm, spre optimism.
Cei care cred in sansa si in binele lor, pot descoperi acum o conjunctura favorabila sau pot intelege cum ar fi potrivit sa valorifice un potential. Lucrurile se vor potrivi (mai bine sau mai clar) dupa ce planeta Jupiter isi va relua mersul direct, dupa 30 ianuarie.
Acum insa putem largi perspectiva si putem clarifica imaginea, iar forta mentala patrunde pana la radacina lucrurilor. Este posibil sa vedem si sa pricepem ceea ce era sub ochii nostri dar, ni se parea a fi de neinteles, sau “imposibil” de descifrat.
Niste motive in plus sa ne concretizam ideile intr-un plan scris.

La sarbatoarea Bobotezei, influxurile astrale ne ajuta cu mai multa stapanire de sine si maturitate si ne ofera conjuncturi si situatii favorabile adaptarii filozofiei de viata la noi repere, sau chiar la o noua realitate pe care o deslusim in mintea noastra din ce in ce mai clar.

Suntem in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.
Faza de Luna Plina s-a format vineri 28 decembrie, ora 12,21 in semnul Rcului.

Avand in vedere colaborarea Soare-Luna, la nivel individual, sambata 5 ianuarie, ne confruntam cu patrarul al doilea, cu Luna in semnul Balantei – o zi in care putem intelege mai usor ce si cum ar fi potrivit sa schimbam in ceea ce priveste planurile noastre.

Intre timp, primiti si raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: