Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Raspuns : George 12.01.2013 – despre cariera si finante.



   Este posibil sa te confrunti cu mai multe rupturi si/sau reorganizari in zona carierei. Aici lucrurile depind foarte mult de cum intelegi sa colaborezi cu ceilalti, mai ales in relatiile contractuale. 
De asemenea succesul in cariera precum si cel financiar depinde si de cum se armonizeaza relatia de cuplu.
Este foarte important sa gasesti un echilibru intre familie si cariera.
Si sa nu te lasi influentat catre a risipi banii.

Ar fi potrivit sa gasesti o motivatie spirituala in derularea activitatii profesionale, sa te dezvolti si spiritual, prin munca ta, sa ai in vedere ca munca pe care o desfasori are si rolul de a te creste, ca om.
Este important sa te raportezi mereu la experienta pe care o acumulezi si la zestrea privind cunoasterea si dezvoltarea de sine pe care o primesti din familia ta, de la stramosii tai si/sau din trecutul tau.

Banii vor veni daca vei avea o atitudine sanatoasa fata de ei, daca intelegi ca sunt un instrument pe care sa-l folosesti cu responsabilitate. Planul divin te va opri si iti va oferi ocazia sa te indrepti, atunci cand te abati de la drmul potrivit.
Cand te confrunti cu o problema financiara, ar fi potrivit sa te uiti unde si cum ai folosit gresit banii. Este important sa le intelegi valoarea, ca si instrument de lucru.

Deja te afli in cursul unei lectii importante despre bani si despre orice inseamna bunuri dobandite, inca de la intrarea lui Saturn in semnul Scorpionului. Este important sa tratezi cu atentie maxima si cu disponibilitatea de a invata lectia prin care probabil treci acum, sau prin care vei trece foarte curand.
Daca te-ai asezat bine pe drumul tau in viata si daca te-ai lamurit ce inseamna banii pentru tine si daca toate aceste ganduri ale tale sunt in concordanta cu programul tau de viata, vei depasi usor acesta lectie.
Daca esti pregatit interior, te poti intalni cu o oportunitate importanta de a acumula venituri, daca esti responsabil si manifesti curajul de a te implica in ce ai de facut.

Incepand cu luna august este posibil sa dezvolti mai mult zona carierei.

Acum traversezi un proces de deschidere mentala, este posibil sa treci prin situatii care sa te forteze sa accepti anumite adevaruri pe care fie nu le vedeai fie nu le credeai posibile. Incepand cu luna februarie vei intelege din ce in ce mai mult si vei vedea multe lucruri din ce in ce mai clar – posibil sa realizezi dezvoltarea unor abilitati intuitive, sau sa le dezvolti foarte mult, daca deja ai experimentat, constient, procesul intuitiv.

Astept vesti bune :)
Spor si succes!

Niciun comentariu: