Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 21 ianuarie 2013

Ce facem astazi ? 21-25 ianuarie 2013Incepem o saptamana a exercitiului de gandire si comunicare. Probabil ca unii dintre noi deja au remarcat in ultimele zile ca sunt inspirati, ca au idei neasteptate, ca vad situatii vechi intr-o lumina noua.
Este posibil sa descoperim moduri noi de abordare a unor probleme in jurul carora ne-am tot invartit, in acelasi sens insa, repetand aceeasi pasi, fara sa vedem nimic nou, pana acum.

   Planeta Mercur a intrat odata cu Soarele in semnul Varsatorului inca de vineri, 19 ianuarie si deja ne poarta gandurile spre zari indepartate, transforma ideile in adevarate proiecte si ne ajuta sa le si aducem in lumina intelegerii celorlalti.

Este important sa fim sinceri si sa avem motivatii sanatoase, care sa vina si in sprijinul altora, dupa cum ne intalnim, interactionam si rezonam cu partenerii nostri de “experienta de viata”.

Orice nepotrivire a gandului si cuvantului cu binele nostru si al tuturor poate fi sanctionata prin diferite piedici, care au rolul de a ne opri si de a ne oferi ragazul sa vedem eroarea.

Puterea gandului este mai mare acum si efectele sunt pe masura.
Gandirea pozitiva este marele atuu al momentului - in orice moment de fapt, dar cu atat mai mult atunci cand forta si impactul gandului sunt amplificate de influxurile energetice.

Contextul astral ne ofera un plus de energie creativa, care ne poate ajuta sa ne limpezim viziunea asupra scopului ales precum si asupra drumului de parcurs pana acolo, sa ne construim cea mai buna strategie alaturi de cea mai potrivita echipa, daca alegem asta.

    
Va invit sa cititi in continuare


preluata de Revista AVANTAJE

Intre timp, primiti si raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: