Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 1 decembrie 2013

Ce facem astazi ? 1-8 decembrie 2013





Am inceput luna decembrie cu o conjunctie perfecta Lilith-Jupiter (retrograd).
Am mai traversat o perioada marcata de conjunctia aceasta in vara, la inceput de iulie (12 iulie) astfel ca ar fi potrivit sa facem niste conexiuni intre eventuale evenimente, situatii, intalniri care se produc in aceste zile, sau ganduri care ne viziteaza.

Nepotrivirile au si ele insemnatatea lor, atragandu-ne atentia asupra a ceea ce inca nu am eliberat, pentru a folosi la maxim oportunitatea cu care ne-am intalnit, eventual, in vara. Ar fi potrivit sa acceptam si alte forme de manifestare a oportunitatilor, sa iesim din schema mentala considerata ca fiind posibila si sa acordam credit si variantelor imposibile.

Spuneam zilele trecute ca ar fi potrivit sa reevaluam ceea ce ni s-a parut a fi pierdere si sa descoperim pentru ce au facut loc aceste desprinderi, ce anume a aparut in peisajul realitatii noastre cu posibilitate de dezvoltare in continuare.
Indiferent de sectorul de viata in care se manifesta aceasta influenta astrala (gazduit de semnul Racului) experientele au si o componenta relationala, de grup-comunitate-familie, care ne ajuta (sau ne provoaca, in functie de disponibilitatea fiecaruia) sa ne largim viziunea si limitarile convingerilor.

Este important sa acceptam si alte variante de manifestare ale “posibilului” in viata noastra, in afara celor pe care noi le consideram probabile, pentru ca traversam un timp al deschiderii spirituale, la nivel individual si de grup, astfel ca adevarul acceptat deja, se extinde si mai mult, din ce in ce mai repede.
Interactiunea Lilith-Jupiter (cu Jupiter retrograd) ne ajuta sa cuprindem si mai mult cu mintea noastra si, eventual, sa depsim niste bariere ale logicii – asa cum ni se pare acum ca fiind logica, “logica”.

In continuare, ceea ce cuprindem acum, cu gandul nostru, poate deveni din ce in ce mai clar, sub influenta interactiunii planetei Neptun care construieste deja un trigon cu Nodul Nord (aspect perfect pe 17 ianuarie).

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, cei care exerseaza constient lucrul energetic, pot dezvolta in perioada urmatoare un nivel superior de constienta.
Cu totii suntem in situatia de a face un salt energetic, evolutiv, sau cum considerati ca poate fi numit, pe intelesul vostru. Urmeaza sa vedem unde ajungem, fiecare.

   Va invitam sa cititi intreaga analiza a saptamanii, in articolul preluat de Revista Avantaje.



Suntem in faza de descrestere a Lunii pana la Luna Noua, care se va forma marti 3 decembrie, ora 2:23, la gradul 11 in semnul Sagetatorului. 
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: