Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 9 decembrie 2013

Ce facem astazi ? 9-15 decembrie 2013





Ne apropiem de finalul anului calendaristic si gandul nostru fuge deseori catre ceea ce am facut sau nu am facut, din ceea ce ne-am propus. Incercam sa recuperam, sau nu, mai bifam si surprizele si, pana la urma acceptam lista asa cum este si, o arhivam in dosarul amintirilor.

In saptamana aceasta ne intalnim cu un aspect care marcheaza etape largi de dezvoltare : trogonul pe care il formeaza planetele Jupiter (retrograd) cu Saturn – care s-a mai format in luna iulie anul acesta, si se va forma din nou in luna mai anul viitor, cand Saturn va fi in mers aparent retrograd.
Dincolo de orice alte aspecte teoretice, sau particulare pe care le putem desprinde din hartile personale, pentru fiecare dintre noi, am putea considera aceste zile ca pe o ocazie potrivita pentru a reflecta la sensurile experientelor noastre de viata. Mai bine spus, ar fi potrivit sa si acceptam – formulam – reformulam un sens, un inteles al experientelor noastre de viata, pe care le derulam acum, pe care le-am derulat pe parcursul anului, sau pe care le-am dezvoltat in acest an, lucrand asupra lor de mai mult timp.

“Cerul” – indiferent ce inteles atribuim fiecare dintre noi acestui concept – potriveste intotdeauna lucrurile si ne ofera acest moment de autoanaliza la inceputul tranzitului planetei Marte prin semnul Balantei, tocmai pentru a ne pregati sa ne gestionam constructiv energia. Acest lucru devine foarte important in perioada urmatoare, pentru ca, planurile energetice functioneaza pe baza unui control responsabil al energiilor iar noi suntem in fata acestei lectii importante pe care, o invatam sau, demonstram ca am invatat-o deja, pana la jumatatea anului viitor.

In aceste zile,  pana la solstitiul de iarna, putem constientiza foarte multe lucruri.
Este important insa, sa alegem constientizarea, pentru ca ea sa se produca.

Eu cred ca ar fi potrivit sa facem niste conexiuni cu experientele pe care le-am trait in vara, pentru ca acum avem ocazia sa intelegem mai bine si situatia, experienta in sine, dar si modul nostru de a o aborda. Iar in primavara vom reveni probabil asupra experientei  astfel ca efortul de acum va genera o sincronizare mai buna.

Acest proces de intelegere (si eventual constientizare) ar culmina cu efortul personal de renastere, sustinut de influenta energetica a solstitiului de iarna si a Craciunului.
Perioada sarbatorilor de iarna marcheaza trecerea intre etape de evolutie, in fiecare an reluand procesul cresterii in ritmul ciclurilor astrale.
Dar, a fi prezent si activ in realitatea proprie, ar putea insemna sa ne construim continuu, sa renastem cu fiecare experienta, intr-o forma noua a celui ce suntem, de fapt.

  

   Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii, 
   in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de crestere a Lunii si raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: