Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 30 decembrie 2014

Ce facem cu 2015 ?


  In ultimii ani am facut alegeri (daca am facut) care ne-au asezat mai bine pe drumul nostru.
Sau poate chiar am ales alt drum, unii dintre noi.
Anul 2015 ne va testa increderea in alegerile noastre.
Haosul din jurul nostru ne va bruia mintea astfel ca, noi ne vom asculta inima si ne vom regasi gandurile si convingerile proprii. Le vom recunoaste si le vom reconfirma adevarul si valoarea personala.

Pana la echinoctiul de primavara lucram “in interior”, reevaluam si triem semintele care se afla in diferite faze de germinare.  Supraveghem procesul de “renastere” declansat de solstitiul de iarna si de sarbatoarea Craciunului.
Este important sa ne orientam atentia si sa ne focalizam efortul catre acele obiective care prezinta “potential de crestere”.
Sa inchidem si sa renuntam la experientele prin care ne risipim energia.

Preluam potentialul anului 2015 pe fondul unei noi lectii de viata, comuna, prin care trecem cu totii, adaptata la programul particularizat al fiecaruia dintre noi. Este vorba despre tipul de experienta pe care ni-l propune influenta planetei Saturn in tranzit prin semnul Sagetatorului (incepand cu 23 decembrie), in conditiile generate de aspectele de cuadratura pe care le formeaza Saturn cu plantele Neptun (Pesti) si Jupiter (Leu).

Intreg anul vom fi sub influenta cuadraturii Saturn-Neptun care se va pastra in orbul (toleranta) admisibil.
Primul aspect (orb 3 grade) se va forma simultan cu ultima cuadratura exacta Uranus-Pluton la jumatatea lui martie, cand Saturn va intra in mers aparent retrograd. Apoi aspectul exact se va forma pe final de noiembrie.

Vom fi intr-o cercetare interioara, vom lucra cu convingerile noastre, cu “credinta” asa cum o intelegem fiecare – in planul divin, in Dumnezeu, in puterea noastra.
Vom evalua, reevalua, vom actualiza, ne vom ridica poate la un nivel mai inalt.
Tot ce inseamna sistem de credinte si repere personale, vor fi intr-o continua asezare.

Chiar la inceputul anului traversam un moment de testare a increderii in noi, in alegerile facute si in puterea interioara, dupa ce in noiembrie – decembrie am lucrat intens la transformarea personala. Devine important sa simtim si sa fim convinsi ca alegerile noastre ne reprezinta, sa simtim ca fac parte din noi si sa le acceptam fara indoiala.
Cu cat mai deschisi vom fi acum, la inceput de an, mai disponibili de a face efortul necesar, cu atat mai mult vom folosi in continuare potentialul anului.

Planeta Saturn va construi si cuadratura cu planeta Jupiter. Am trait sub aceasta influenta  astrala in octombrie-noiembrie cand aspectul dintre cele doua planete s-a pastrat in orb de 3-4 grade. Aspectul exact se va forma din nou la inceputul lunii august chiar cand Saturn  va reveni in mers direct.
Vom fi stimulati si, daca nu cooperam cu influentele astrale este posibil sa fim fortati pana la urma, sa facem schimbari importante in modul de viata – sa aplicam cunoasterea dobandita, sa lucram la schimbarile din viata noastra folosind ce am invatat deja.

Daca Saturn ne trasmite lectiile si ne organizeaza efortul de invatare, planeta Jupiter realizeaza aspecte constructive, dinamice, care ne sustin initiativele – trigon cu Uranus (Berbec) la inceput de martie si in iunie si, trigon cu Pluton (Capricorn) in octombrie (dupa ce Jupiter va intra in semnul Fecioarei, in august). Aspectul din martie, cu Jupiter in mers aparent retrograd, ne va ajuta sa ne deschidem mintea pentru a valorifica ultimul episod al cuadraturii Uranus-Pluton.
In continuare, pana in octombrie, sub aceste influente la care se adauga si opozitia Jupiter – Neptun,  vom gasi puterea si determinarea sa facem ce avem de facut, daca vom folosi aspectele stresante ale planetei  Saturn, care ne provoaca sa lucram cu noi insine.
 

Schimbarile se produc in etape.
Odata acceptata prima etapa, ea va declansa in continuare un flux de schimbari, iar la unele din ele este posibil sa nu ne fi gandit, inainte de primul pas pe care l-am facut.

Chiar daca depasim momentul cuadraturii Uranus-Pluton din martie, generatorul marilor schimbari din aceste vremuri, vom lucra in continuare cu noi si vom intelege ce rost au toate transformarile care se produc cu noi si in viata noastra.

Pana la sfarsitul anului 2015 ne vom largi viziunea si intelegerea asupra a ce inseamna cunoasterea si, asupra a ce inseamna sa folosim si sa aplicam cunoasterea dobandita, intr-un mod practic.

Devine important sa intelegem ca transformarea interioara pe care o realizam trebuie translata in viata practica, curenta, de fiecare zi si, acesta va fi un subiect important al anului 2015.
Este posibil sa exersam folosirea si valorificarea resurselor, pe un fond de spiritualizare a realitatii sau de pragmatizare a spiritualitatii – in functie de tendinta fiecaruia.
Ar fi potrivit sa intram in noua etapa de viata cu aceste ganduri, legate de rezultatele care s-au nascut din eforturile noastre si de cum vom folosi tot ce am invatat si tot ce am obtinut in ciclurile pe care le incheiem.
Dar, totul asezat intr-un mod pragmatic. Punctual, adaptat la programele pe care le derulam, fiecare.

Va doresc sa va bucurati de cel mai bun an din viata voastra !

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup de lucru (on-line) cu influentele astrale)

Niciun comentariu: