Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 2 aprilie 2015

Ce facem astazi ? Cum folosim eclipsa de luna ?





Traim cu totii o perioada in care  lucram din plin la (re)organizarea propriului spatiu energetic.
Suntem foarte activi si/sau foarte bulversati, parca suntem intr-o hora si nu prea potrivim pasul cu muzica. Abia ce intram intr-un ritm, ca parca se schimba ba directia, ba pasul si chiar sensul.

La nivel foarte profund negociem planul si strategia pentru mersul pe drum in continuare.
La suprafata ne straduim sa intelegem, cand de fapt ar putea fi potrivit sa percepem, cat mai mult si cat mai clar posibil, acum.

Indiferent de tipul de experienta la care lucram si indiferent de domeniul de viata in care derulam experienta, este foarte important acum si, este un timp potrivit sa ne clarificam identitatea.
Cine sunt eu ? – daca se poate, sa iesim din exprimarea retorica :)
Cine sunt eu in aceasta experienta?
Cine sunt eu in aceasta relatie ?
Sunt eu, sunt cine stiu eu ca sunt sau, folosesc o interfata.
N-am spus masca, pentru ca s-a vorbit deja mult despre masti si instinctiv s-ar putea sa respingem ideea.
Si nu sunt doar variantele in care ma ascund, constient (sau manipulez, sau ce idei mai aveti in sensul acesta).
Poate fi si varianta in care rulez un program in mod nepotrivit fara sa stiu ca asta fac.
Daca as vrea, chiar sa formulez un raspuns la intrebarile acestea, ar fi posibil sa si descopar ce fac, intelegand cine sunt in schema respectiva.

Tot procesul de schimbare pe care l-am trait in ultimii ani (pe fondul cuadraturii Uranus-Pluton)  a avut rolul de a ne stimula sa ne redescoperim identitatea. Procesul s-a bazat de fapt, pe efortul nostru de a redeveni cine suntem, - ca sa vorbim asa, frumos. Practic era important si … ultimativ, sa descoperim ce vrem de fapt si incotro vrem sa mergem, in continuare.

Dar acest exercitiu s-a derulat mult mai profund decat ne putem noi imagina, teoretic.
Si in fiecare an, am trait aceasta "reinnoire" la (si dupa) echinoctiu, (de cand Uranus este in Berbec, prin conjunctia Soare-Uranus) – anul acesta pe 6 aprilie la gradul 16 Berbec, cu conjunctie cu Nodul Sud cateva zile inainte, pe 31 martie; anul trecut pe 2 aprilie la gradul 12 Berbec, in perioada de nunta cosmica, cu conjunctie cu Nodul Sud tot in Berbec, dupa cateva zile pe 18 aprilie; in anul 2013 pe 29 martie la gradul 8 Berbec, in anul 2012 pe 25 martie la gradul 4 Berbec. In anul 2011 a fost chiar la echinoctiul de primavara, pe 21 martie pe gradul 0 Berbec.

Anul acesta efortul personal este mai presant (pentru ca tocmai s-a incheiat pasajul cuadraturii Uranus-Pluton). Facem acum efortul necesar pentru un examen de final de etapa. Si am avut parte de colaborarea Soarelui  cu axa Nodurilor Lunare.
Daca ne uitam constructiv la aceasta colaborare si daca o abordam din punctul de vedere al evolutiei personale, atunci un astfel de moment ne aduce in planul constient informatia (indrumarea) necesara pentru a face efortul de transformare personala si de asumare a sarcinii de indeplinit.
Daca ne punem problema folosirii influentelor astrale, atunci, folosim situatia, experienta, persoanele cu tot ce aduc ele, ca sa pricepem, ca sa vedem ce este de facut si, mai apoi ca sa exprimam (materializam) alegerile facute, in acel sector de viata gazduit de semnul Berbecului gradele 15-16.
Este important sa observam starea si sa o transformam, in mod "normal", prin intelegerea fenomenului, a momentului, prin intelegerea potrivirii situatiei si prin potrivirea noastra in situatie.

Totul se amplifica pana la Luna Plina de sambata 4 aprilie, cu Luna in semnul Balantei gradul 15, la ora 15:04,  cu eclipsa totala de Luna.
Simultan, pe masura ce observam, acceptam experientele si lucram constructiv cu ele, se realizeaza transformarea si "reinnoirea", devenirea. Dezinstalam toate programele care au iesit din termenul de valabilitate, constientizand, prin sinceritatea observarii si prin fermitatea intentiilor.
Putem lucra constient cu acest gand, stiind ca daca mai avem vreun sentiment neprelucrat suficient pentru a fi eliberat, vom intalni situatia potrivita pentru a inchide subiectul.
Aceasta faza de Luna Plina genereaza o energie constructiva, un impuls pentru evolutie.
Chiar daca suna foarte teoretic, vom constata cat de practic poate fi.
Avem acum sustinere astrala pentru “a creste”.
O folosim si crestem frumos.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - aceasta nu este o lozinca.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !
Va invitam sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea.
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: