Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 3 iunie 2015

Ce facem astazi ? Ne uitam in oglinda :)
Luna Plina la Iasi, 2 iunie 2015
 Folositi Lumina Lunii Pline ca sa va priviti, pe voi insiva ca pe un rezultat frumos al vostru.
Priviti tot efortul pe care l-ati facut, cu bucuria folosirii rezultatului.
Lasati starea interioara sa se “miste liber” … nu va cenzurati emotiile, urmati gandurile curajoase, lasati imaginea scopului vostru sa creasca.
Absorbiti ideile si trairile, lasati-le sa va amprenteze – nu bruiati fluxul energetic cu intrebari logice :) 
Vom folosi logica mai apoi, cand vom intelege “la pachet” tot ce primim acum ca indrumare sub toate formele potrivite fiecaruia.

Urmeaza doua saptamani de lucru, de repozitionare in grafic, de confirmari, deschidere, solutii noi. Este important sa ne miscam, chiar si daca lucrurile nu par a fi spectaculoase, sa folosim ce apare in fata noastra, de la o informatie la o situatie sau alta.
Prin urmare : mobilizare si recentrare in alegerile noastre.

Influentele Lunii Pline ne sprijina si ne solicita sa ne privim si sa ne vedem, sa ne percepem pe noi insine si mai ales, sa ne percepem viziunea interioara asupra planului, asupra scopului, asupra a ce vreau eu de fapt de la mine, fiind in relatia potrivita cu ceilalti, raportandu-ma sanatos la ceilalti, in echilibru, detasat, dar cu disponibilitate si intelegere.

Testul este cel al increderii in ce vine din interior.
Ar putea fi un moment de constientizare a fortei din interior (puterea personala) dar si a modului in care o folosim. A folosi indrumarea-ghidarea inseamna de fapt sa ne folosim intuitia si intreg mecanismul intuitiv cu toate aspectele sale, de la observarea indiciilor (semnelor) pana la folosirea lor cu incredere, in actiuni concrete.
Oriunde ne oprim pe acest traseu ar putea insemna ca „nu folosim” ceea ce primim.

In continuare suntem sub influenta miscarii retrograde a planetei Mercur (pana pe 12 iunie).
In partea a doua a ciclului curent al fazelor Lunii, putem exersa potrivirea lucrurilor folosind indrumarea prin semnele pe care le cerem. Dar, este important sa intelegem mecanismul intrebare-raspuns in aceste timpuri, cand participam in ritm rapid la construirea realitatii - ceea ce deja se spune altfel : suntem co-creatori ... eram si pana acum dar nu era chiar asa vizibil ca acum cand totul se misca mult mai repede.

Intrebarea ar fi potrivit sa o lansam dupa ce am facut o alegere in legatura cu subiectul de lamurit.
Atat timp cat stam in asteptare, nu prea vin nici raspunsurile. Pot veni indrumari dar, nu prea le vedem pentru ca mintea noastra a stabilit deja ca inca nu e momentul, sau ca "nu stim" cum, cand, incotro, etc.

Semnele lucreaza clar cand noi facem programe clare, nu neaparat in detaliu, (chiar fara detalii daca se poate) dar sa ne fie clar un sens, o directie, chiar daca stiu ca aceasta claritate este valabila pana la primul indiciu, dupa care fac schimbari daca indiciul imi arata ca este potrivit sa schimb ceva in schema mea pe care o consideram eu clara. Indiciile curg dupa cum eu aleg - faptul ca aleg, ma implica, sunt parte activa, stiu ce vreau, acum, pana la urmatoarea indrumare, la care, cand ajung, sunt disponibil sa ma adaptez.

Acest exercitiu de adaptare a gandirii prin folosirea constienta a intutitiei va intra pe un alt nivel de complexitate cand planeta Mercur va reintra in mersul direct, pentru ca tot atunci planeta Neptun va incepe perioada de retrogradare. Cu cat mai mult experimentam acum, cu atat mai frumos si mai intersant va fi ciclul urmator pe care il vom incepe cu Luna Noua in semnul Gemenilor si, cu atat mai mult vom valorifica noptile magice ale solstitiului de vara.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Intram in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua, care se va forma marti 16 iunie, pe gradul 25 in semnul Gemenilor. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: