Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 9 octombrie 2015

Ce facem astazi ? - recapitulare :)

 Folositi ziua de astazi ca sa va reglati in interior chestiunile relationale - daca si care mai apar in atentia voastra.
Ar putea fi porivit sa formulam niste concluzii, pe care urmeaza sa ne sprijinim in continuare  – in legatura cu propria perceptie, atitudinea, “viziunea”, asupra si fata de acest tip de experiente.

Lasam oamenii sa respire liber :) … pe cei cu care nu mai avem treaba precum si pe cei cu care avem de acum inainte de lucrat impreuna. Facem ce avem de facut si cu unii si cu altii, si cu cei care ies din realitatea noastra, conectandu-se la alte realitati, ale altora, precum si cu cei care abia intra sau se aseaza mai bine.

Si ne bucuram si pentru unii si pentru altii, dar si pentru noi  :)   pentru ca am incheiat exercitiul din ciclul retrogradarii planetei Venus (prin semnul Leului, acum abia intrata in Fecioara) si, pana la urmatoarea etapa de peste un an si jumatate, lucram de pe acest nou nivel de intelegere la care ne-a adus aceasta vara “fierbinte”.

In acelasi timp Mercur reia mersul direct (in semnul Balantei), astfel ca folositi ziua de astazi ca sa formulati niste concluzii pornind de la experientele derulare in perioada retrogradarii (din 17 septembrie).
Ar fi potrivit, daca aveti rabdare si curaj, sa recunoasteti unde v-ati grabit, ce erori de apreciere ati facut, erori in comunicare. In functie de ce si cat recunoastem acum, pana la iesirea planetei Mercur din zona de “umbra” (25 octombrie), putem repara, putem reaseza lucrurile, le putem relansa pe directia pe care o vedem acum ca fiind potrivita.
Perioada de retrogradare a planetei Mercur nu este un timp “pierdut”, pe care il asteptam sa treaca, unii chiar cu frica si, cu speranta ca n-o sa facem prea multe gereseli.
Este un timp de invatare, prin exercitiu personal.

Pana la Luna Noua ne (re)stabilizam, ne pregtim starea interioara din care pornim pe un drum nou, intr-un mod nou de abordare a drumului si a mersului pe drum.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma marti 13 octombrie, in semnul Balantei pe gradul 20. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)


Am lansat actiunea “Pagini Deschise” .
Accesul pe platforma Grupului Astro Mercur va fi gratuit, pana la Luna Noua de pe 13 octombrie 2015.
Acest lucru presupune :
Acces la materialele grupului, de la infiintarea sa – decembrie 2013.
Acces la materialele perioadei ce urmeaza.
Acces si participare in Forumul de pe site – discutii intre membrii grupului, intrebari si raspunsuri cu privire la perioada respectiva (subiecte saptamanale, aferente buletinelor respective).
Acces si participare in Grupul Astro Mercur in reteaua facebook.
Inscrierea se face prin mesaj la grup@astromercur.ro 

Niciun comentariu: