Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 1 martie 2017

Ce facem astazi ? 1 martie 2017
 “Cine nu sare nu vrea schimbare” – se striga pe strada in timpul ultimelor demonstratii.
O potrivire interesanta a acestei alaturari de cuvinte cu contextul energetic care, ne sustine sa devenim constienti ca suntem in cursul saltului pe nivelul urmator de constienta.

Dincolo de ceea ce se vede ca se intampla exista un potential de schimbare, de transformare la nivel de masa. 
Transformarea globala se poate face constient, avand scopul transformarii, sau inconstient, prin raspuns individual la anumite conditii (si conditionari) comune.
Potentialul exista si produce efecte, chiar in conditiile in care exista manipulare, manipulatori si manipulabili. Manipularea este inca un instrument al lumii pe care o schimbam si, testeaza gradul de constienta.

Este posibil sa fim acum intr-un punct al fluxului sincronicitatilor in care, putem intelege efortul si directia saltului in constiinta. Pasii pe care-i facem la nivel individual ajuta pasul colectiv. Si, am intrat in miezul constientizarilor care ne orienteaza pasii.

Este vorba despre un exercitiu pe care l-am inceput la sarbatorile de iarna, pe care il derulam in mai multe faze dintre care, luna martie ar putea fi foarte importanta. Ciclul curent al fazelor Lunii, pe care l-am inceput cu Luna Noua in Pesti , declanseaza un nivel nou al exercitiului.

Probabil ca unii dintre noi au citit foarte mult deja, despre acest salt. Probabil ca unii se intreaba daca nu sunt doar povesti. Zilele martisorului pot fi timpul potrivit pentru intrebarile potrivite, tocmai ca sa primim raspunsurile potrivite fiecaruia.
Ne-ar putea fi de folos ca in zilele urmatoare si, pe parcursul lunii martie, sa abordam subiectul saltului in constiintai cat mai pragmatic posibil. Ca pe un proces pe care il derulam fiecare si, impreuna, chiar acum. Nu candva. Chiar acum.  Nu in afara, in lumea larga, fara noi. In realitatea noastra, cu si prin noi, prin viziunea pe care o avem asupra procesului.

Pare normal sa urmeze etapa de dupa internet. Si pare normal ca trecerea intre etape sa fie si mai scurta, fata de cum au fost trecerile anterioare intre etapele pe care le-am traversat. Ganditi-va ca am trecut de la desenele din pesteri la transmisii in direct on-line. Putem sa ne raportam la trecerea de la fax la e-mail si, sa acceptam ca orice este posibil, chiar acum.

La aparitia internetului erau abonamente cu cateva ore de acces la retea, pe luna. In unele locuri de pe planeta chiar acum este valabila aceasta varianta. In alte locuri pe planeta nici nu se stie ce este internetul.

Prin urmare, in realitatea noastra fizica exista simultan aceste variante de interactiune. Putem accepta ca in realitatile subtile, pot exista multple forma de interactiune pe care noi inca nu le gandim.
Facem si acum ceea ce am facut intotdeauna – ne antrenam ca sa vedem neganditul, dupa care o sa si intelegem cum sa-l folosim.

Am adunat aici aceste ganduri pentru cei care nu-si pun problema saltului precum si, pentru cei care nu mai au rabdare, asteptand sa vada unde ajung :)
Saltul este o chestiune personala, chiar daca suntem interconectati, cumva, dupa cum intelege fiecare aceasta conexiune larga, globala.

Vreau sau nu vreau sa vad mai mult ? ... ca sa traiesc altfel.
Anul acesta putem vedea ca sarim deja si, putem vedea unde ajungem, asezandu-ne intr-un sistem nou de interactiune, care presupune sa colaboram pur si simplu altfel.
Martisorul ne aduce gandul bun, nou, care ne orienteaza privirea, ca sa vedem.
Putem observa firul gandurilor si mai ales intrebarile care apar in zilele urmatoare.
Si, putem construi noi intrebarile care sa genereze fluxul raspunsurilor potrivite.
Folosim de fapt, ambele variante de lucru, simultan, intotdeauna, doar ca nu suntem atenti la ceea ce facem. Putem face asta alegand sa facem asta.

Poate fi important in acest ciclu sa pastram constienta lucrului simultan in cele doua planuri – lumea subtila si realitatea proprie. Unii dintre noi fac asta permanent. Acum suntem sustinuti sa facem asta, in sensul exercitiului, exercitiul momentului.

Functionam simultan in cele doua planuri – doua, intr-o abordare simplificata, in sensul de vazut si nevazut cu ochii fizici, planurile fiind mai multe, stiute si nestiute inca.
Cand lucrez la nivel subtil mut atentia in planul subtil.
Cand operez in planul fizic mut atentia asupra planului fizic.
Constiinta opereaza simultan in ambele planuri.
Eu – intregul sunt simultan in ambele planuri.
Atentia se orienteaza diferit.

Suntem acum sustinuti sa exersam folosirea atentiei simultan in ambele planuri.
Contextul ne atrage. Ne ofera posibilitatea. Si o folosim.
Observati cum functioneaza dialogul dintre planuri.
Emit – o cerere, o concluzie – si primesc un raspuns, dupa care optimizez (ajustez) cererea, concluzia, dupa care primesc un raspuns si, continuam dialogul.

Priviti acest proces ca pe un dialog continuu.
Poate fi acum timpul potrivit sa exersam, sa intelegem si mai mult despre cum colaboram cu lumea nevazuta dar, perceptibila, palpabila, foarte concreta pentru un anume grad de constienta.Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 12 martie 2017, cu Luna in semnul Fecioarei. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: