Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 24 martie 2017

Ce facem astazi ? 24-28 martie 2017

Traversam ultimele zile ale ciclului fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in semnul Pesti. Pot fi zile de introspectie si de concluzii asupra experientelor derulate, iar rezultatul ar putea fi un inteles nou al starilor traite, intelesul de dupa experienta, oarecum diferit de intelesul pe care il aveam inainte de experienta.

Am inceput ciclul intr-o energie care, ne-a propulsat intr-o transformare de fond, subtila. Am lucrat cu aspectele subtile ale omului care suntem si, acum, in faza de recapitulare si concluzii, ne regasim intr-o forma noua – daca ne uitam la noi.

Zilele urmatoare, pana la faza de Luna Noua care se va forma in semnul Berbec (28 martie) ne-ar putea aduce claritatea asupra transformarii pe care am facut-o – pentru ca, uneori suntem atat de implicati in exercitiu incat, uitam ca suntem in exercitiu.

Zilele ramase pana la Luna Noua ne pot aduce mesaje importante, indicii, semnale, confirmari.
Ne-ar fi de folos sa ne recunoastem in noua varianta, ca sa pornim in ciclul Lunii Noi din Berbec cu toata increderea si, sa dirijam astfel energia, cu spor maxim.

Prin urmare, ati luat decizii in acest ciclu? – in sensul de a schimba ceva in modul de lucru?
Ati recunoscut ca v-ar fi mai bine altfel?
Ati gasit macar un lucru pe care sa-l faceti altfel? in continuare ... data viitoare, cand se va relua o anume experienta. Sau poate mai multe.

Ne-ar ajuta sa declaram ceva, mediului energetic, ca sa primim raspunsuri ... urmeaza zile care aduc raspunsurile potrivite, la intrebarile lansate pana acum sau, chiar acum.
Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii,  pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 28 martie 2017, in semnul Berbec. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: