Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 25 ianuarie 2018

Ce facem astazi – Ciclul Lunii Noi in Capricorn 2018
Concluzii Atelier Astro Mercur - Detalii varianta audio

Luna Noua in Capricorn a deschis un ciclu care ar putea fi foarte “dinamic”, fie ca ne miscam acum mai mult decat am anticipat, fie ca generam contextul in care ne vom misca, tot anul. Poate fi acum un alt moment de destelenire, cel putin dintr-o inertie interioara, daca nu chiar cu efecte vizibile in exterior.

Ar putea fi un timp potrivit pentru a reconsidera unele idei despre valoarea personala si despre modul in care reusim sa ne pretuim si sa ne valorificam si, sa ne bucuram de rezultatele noastre.

Avem la dispozitie o energie care ne sustine si ne creste determinarea, ne (re)activeaza puterea interioara pe care, o avem si o folosim dar, nu suntem intotdeauna constienti ca asta facem – folosim si deci valorificam, puterea interioara.
Orice facem, de la cel mai mic gest pana la cea mai complexa actiune, reprezinta un proces de gestionare a puterii interioare.

Pana la Luna Plina, ne-ar ajuta sa ne uitam la motivele pentru care suntem (sau nu suntem) multumiti.
Pentru ce sunteti multumiti? De voi, eventual :)
De ce va bucurati? Daca va bucurati.
De ce nu va bucurati, de rezultatele pe care le aveti, chiar acum?
Va bucurati pentru posibilitatile pe care le aveti pentru a face ceea ce va doriti, ceea ce simtiti ca aveti de facut, chiar acum? Posibilitatile sunt de fapt resurse.

Suntem intr-o continua realizare, intr-un proces continuu de materializare. Chiar si atunci cand considerati ca nu ati facut nimic, tot ati facut ceva, altceva decat asteptati voi sa faceti.

Poate reevaluati si redistribuiti valoarea, pana la Luna Plina.
Cantariti si pretuiti realizarile precum si resursele folosite, deci valorificate.
Cand pretuim, crestem.
Pretuiti deci. Pe voi, pe ceilalti, “munca” voastra impreuna, rezultatele voastre.

Bucurati-va ca sunteti in manifestare, ca aveti ocazia sa manifestati, oricat de putin vi se pare voua ca manifestati. Si, preluati – daca simtiti - imboldul de a va manifesta diferit fata de cum ati facut-o pana acum.
Traim o faza de adaptare a atitudinii, trecem de la un mod vechi la un mod nou de a vedea lumea si, ca sa vedem lumea altfel, este important sa ne vedem pe noi altfel, sa ne pretuim altfel.
Si, nu cuantificati prin cantitate ci, prin gradul de implinire al omuletului.

Acest ciclu ne pregateste si ne ajuta sa valorificam o noua etapa de asezare in planul de lucru, in situatie, pe drumul de urmat, ca sa ne putem misca si mai bine.

“Va invit sa fiti deschisi si sa iesiti din orice scenariu al miscarii.
Pastrati-va scopul dar nu limitati, nu fortati parcurgerea drumului dupa cum ganditi voi ca se pot face lucrurile.
Lucrurile se pot face altfel, imaginea poate fi alta, perceptia poate fi alta, gandirea celuilalt poate fi altfel decat credeti voi ca este.
Lasati-i pe ceilalti sa fie altfel – nu-i bruiati cu ce credeti voi despre ei sau despre ce vor / pot ei.
Pastrati constienta faptului ca va asezati pe alt nivel energetic si, astfel, va optimizati conexiunile aferente acestui nivel, cu cei cu care operati pe acest nou nivel.
Experientele voastre se deruleaza deja pe alt nivel energetic si, de fapt voi va adaptati la noul nivel al experientei, va adaptati la noul mod de interactiune.
Nu “trebuie” sa faceti efort ca sa va adaptati, ca sa cresteti, ca sa faceti fata.
Faceti fata deja si, cresteti, adaptarea vine de la sine tocmai pentru ca stiti ca asta faceti.Va invitam alaturi de noi la
31 ianuarie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Ofera in dar o consultatie astrologica si primesti gratuit varianta audio a Atelierului Astro Mercur dedicat Lunii Noi in Capricorn si ciclului fazelor Lunii pe care l-am inceput pe 17 ianuarie.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 31 ianuarie 2018, in semnul Leu. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)


Niciun comentariu: