Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 15 august 2018

Ce facem astazi - Ciclul Lunii Noi in Leu, 2018
Rezumat Atelier Astro Mercur (9 august 2018).
Este disponibila varianta audio a atelierului.
Tematica atelierului este aici.

Am discutat despre :
-dinamica ciclului inceput la faza de Luna Noua.
-fluxurile care ne sustin – colaborarea Saturn-Uranus si Jupiter-Neptun-Pluton.
-fluxurile care ne testeaza – colaborarea Uranus-axa Nodurilor Lunare (pe termen mediu) si Marte-Uranus (pe termen scurt)
-cum folosim ciclurile retrogradarilor planetare – Mercur, Marte.
-am facut exercitii :) am vazut modul in care a fost sustinuta de catre contextul astral o experienta pesonala – pe baza de voluntariat, exercitii care ne-au condus, din nou, la discutii despre relatii, dar si despre planificare, strategie, despre cum folosim potentialul disponibil.

Am inceput un ciclu nou al fazelor Lunii, cu Luna Noua care s-a format pe 9 august 2018, in semnul Leu, la “pachet” cu o eclipsa partiala de Soare. Luna Plina va fi pe 26 august, cu Luna pe gradul 3 in semnul Pesti. Faza de Luna Noua urmatoare va fi in semnul Fecioarei, pe 9 septembrie. Urmatorul Atelier Astro Mercur va avea loc pe 10 septembrie.

Avem la dispozitie in acest ciclu al fazelor Lunii, o energie deosebita care, va ajunge de mai multe ori pe vârfuri de intensitate foarte inalta. Putem folosi aceasta energie constructiv. Este vorba despre colaborarea Saturn (Capricorn)– Uranus (Taur) care formeaza din nou aspectul de trigon, la grad aproape perfect (orb 14”) pe prima jumatate a gradului 3. Acest aspect se pastreaza in aceasta toleranta timp de doua saptamani, intre 26 august si 6 septembrie. Am lucrat cu aceasta energie anul trecut in trei pasi, intre gradele 20-26, Sagetator – Berbec. [25 decembrie 2016, 19 mai si 11 noiembri 2017]. Intre timp ambele planete au schimbat semnul si acum lucreaza pe semne de pamant Capricorn/Taur.

Cu aceasta energie putem realiza o adevarata reforma a mentalitatii.
Va indemn sa va ganditi la cum anume ati fost stimulati, “chemati”, constructiv, sa lucrati in acele domenii de viata tranzitate de aceasta colaborare planetara. Aceasta energie (ne) alimenteaza, da sens, putere, aduce intelesurile care se vad de deasupra situatiei, daca lucram cu situatia. Ne ajuta sa ne potrivim mai bine in schimbarile pe care le-am generat lucrand cu cuadratura Uranus-Pluton in ultimii sapte ani. Ne sustine sa facem aceste schimbari, daca nu le-am facut pana acum.

Aceasta energie va fi potentata de mai multe ori in cursul acestui ciclu, prin formarea piramidei pe semne de pamant, de doua ori cu Luna (12 august si 8 septembrie), cu Soarele pe 25 august (inainte de Luna Plina de pe 26 august), cu Mercur pe 7 septembrie, cand Saturn intra in a treia etapa a ciclului retrogradarii. Si la faza de Luna Plina, cand Soarele si Luna vor construi un “zmeu” cu Saturn – Uranus.

Este ultima colaborare stransa a celor doua planete, in acest aspect. Pana la sfarsitul acestu ciclu este posibil sa dezvoltam o viziune noua asupra unor experiente, sau asupra unor planuri la care lucram.

In acelasi timp, avem la dispozitie energia colaborarii Jupiter (Scorpion) – Neptun (Pesti), pe care o experimentam tot in trei pasi, ultimul fiind pe 19 august, cand Mercur va reveni la mersul direct, (construind cuadratura la Jupiter). Aceasta energie sustine si dezvolta inspiratia, artistica si strategica, activeaza mecanismele intuitive, extinde procesele mentale catre gandirea intuitiva.
Planetele de pe harta natala care lucreaza acum cu planeta Mercur, pe ultimele zile ale miscarii aparent retrograde, ne ajuta sa valorificam potentialul trigonului Jupiter-Neptun.
Iar in ciclul urmator, se va reface si sextilul Jupiter-Pluton, pasul al 3-lea, pe 12 septembrie. Aceasta energie ne ajuta sa intelegem cum ne pozitionam fata de fluxul optim.  In colaborare  extinsa cu Neptun, ne aduce informatii pretioase, precum si situatiile prin care, facand alegerea potrivita ne repotrivim in fluxul sincronicitatilor.

In acelasi timp, lucram cu un flux care sustine schimbarea, in doua moduri simultan – cu doua viteze:
In ritm rapid, pe termen surt, exersam energia colaborarii Marte – Uranus, cuadratura in trei faze (16 mai, 2 august si 19 septembrie).
In ritm mai lent, pe termen mediu, pana la sfarsitul lunii martie anul viitor, suntem sub presiunea cuadraturii planetei Uranus cu Nodurile Lunare.
Astfel ca, pentru a valorifica potentialul  Saturn – Uranus si ideea de “nou”, este important sa facem un efort de adaptare a atitudinii si a modului in care actionam, sa construim o reactie diferita, acum, fata de cum eram obisnuiti sa raspundem, in interactiune.

Acest ciclu, alimentat de energia fazei de Luna Noua, poate fi un timp potrivit pentru a iesi dintr-o manifestare in care am persistat, fara sa realizam “invatarea” si progresul.
Exista un flux energetic disponibil, care ne repozitioneaza pe directia momentului, in alt context, pe alt nivel, in varianta potrivita pentru fiecare, daca lucram cu informatia, daca facem alegerile potrivite, raportandu-ne diferit la situatie.
Pentru unii dintre noi, colaborarea plantei Uranus cu axa Nodurilor, cu Marte si Lilith, poate fi perfuzia care ajuta dezmeticirea, destelenirea.
Pana la finalul ciclului, descoperim si logica potrivirilor, cand Mercur va construi piramida alaturi de Saturn si Uranus.

Despre toate acestea si, despre altele, am discutat la Atelier Astro Mercur Ciclul Lunii Noi in Leu, 2018, care a avut loc pe 9 august 2018.
Este disponibila varianta audio a atelierului, alaturi de setul de materiale de lucru, inclusiv un fragment audio separat care descrie modul de lucru si ofera informatii despre mecanismul astrologic.


Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Inscriere prin formularul dedicat:Va invitam alaturi de noi, pe 22 septembrie, la


Ofera in dar o consultatie astrologica in luna august (inclusiv tie) si, primesti gratuit varianta audio a atelierului Astro Mercur dedicat ciclului Lunii Noi in Leu, pe care l-am inceput pe 11 august.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 26 august 2018, cu Luna in semnul Pesti. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog, te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie.

Nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: