Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 3 octombrie 2018

Atelierul Astro Mercur – Luna Nouă în Balanță
Vom incepe un ciclu nou al fazelor Lunii pe 9 octombrie cu Luna Noua in semnul Balantei.
Un ciclu care stimuleaza negocierile si reorganizarile relationale si care, ne ofera potentialul unor alegeri importante pentru noi. Acest lucru presupune ca exista variante noi de lucru si, ramane sa le vedem si sa le alegem.
Vom trai din plin miscarea retrograda a planetei Venus.
Simultan, Uranus (in miscare retrograda fiind) colaboreaza cu axa Nodurilor Lunare,revenind in semnul Berbecului, iar Luna Plina, care va fi pe 24 octombrie, va amplifica puternic acest exercitiu.
Nodul Nord trece din semnul Leului in semnul Racului.
 Jupiter va intra in semnul Sagetatorului chiar la finalul ciclului.
Luna Plina va fi pe 24 octombrie, intr-o stimulare reciproca cu Uranus

Va invit la Atelier Astro Mercur, luni 8 octombrie, de la ora 17:30 la Hotel Eden, sau in varianta audio, sa descifram impreuna oportunitatile pe care ni le aduce acest ciclu, precum si exercitiile pe care le-am putea avea de rezolvat.
Vom face o sinteza a perioadei mai-noiembrie si vom vedea cum ne impacam cu cele doua planete, Venus si Marte. Acestea lucreaza in echipa si ne ofera un exerctiu din care, vom vedea cum iesim, mai mult sau mai putin ciufuliti :)
Vom avea si doua teme pentru acasa, care nu sunt obligatorii dar care, va pot fi de folos pentru a intelege sensul unor experiente si modul in care le putem valorifica.

Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.
Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. Setul de meteriale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informatii despre planete, semne si case astrologice
Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Luni, 8 octombrie 2018,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Inscrieri pentru participarea la sala se fac pana duminica 7 octombrie, spre seara.
Pentru cei care participa pentru prima data, prin formularul dedicat, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Sau prin mesaj, mail, telefon, sau aici in reteaua Facebook, pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricand, aceasta fiind disponibila dupa sustinerea atelierului.
Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua precum si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Ne propunem sa descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functioneaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.


Avem si teme pentru acasa :)
Temele nu sunt obligatorii, dar va pot fi de folos, chiar daca nu participati la atelier in nici una din cele doua variante – la sala sau in varianta audio. La sala discutam pe marginea experientelor pe care le derulati in cadrul “temelor” si, acest lucru poate fi de folos si celor care opteaza pentru varianta audio. Puteti face si un raport scris :)  daca va ajuta.

Tema nr. 1, pentru Atelierul Astro Mercur de luni 8 octombrie 2018.
Va indemn sa va uitati la vara anului trecut, vara 2017.
Cumva, atunci ati primit un imbold (mai-iunie) pentru a va (re)orienta, intr-un exercitiu care presupune sa va raportati la voi, “sa fiti cine sunteti”, eventual sa reveniti la “cine sunteti”, eventual sa va actualizati viziunea despre cine sunteti, sau ati devenit intre timp.
Pana spre toamna (septembrie-octombrie) ar fi fost potrivit sa luati si decizii si, sa si faceti ceva in acest sens.
Acum putem face ajustari, eventual putem recupera, daca n-am lucrat in exercitiul acesta.
Vom face o recapitulare, scurta, inventariem zonele de lucru si instrumentele disponibile.

Tema nr. 2 cu termen pana la atelierul de luni seara, sau pana cand vreti voi. Va indemn sa reevaluati jumatatea a doua a lunii septembrie. Cum v-ati potrivit in situatii care v-au aratat variante noi de lucru si/sau cum v-ati adaptat la moduri noi de lucru in aceeasi  varianta.
Spuneam ca vom face o sinteza a perioadei mai-noiembrie si, vom vedea cum ne impacam cu cele doua planete, Venus si Marte. Acestea lucreaza in echipa si ne ofera un exerctiu din care, vom vedea cum iesim, mai mult sau mai putin ciufuliti :) dar, disponibili sa ne manifestam diferit in anumite tipuri de experiente.
Mai vorbim luni.


Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii, rezolvati temele pentru acasa.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.


Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: