Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 23 octombrie 2018

Ce facem astazi? - despre alegerile momentuluiSuntem la jumatatea ciclului pe care l-am inceput cu faza de Luna Noua in Balanta, un ciclu care ne-a adus exercitii relationale, poate chiar in cele mai neasteptate nuante.
De asemenea, este posibil sa se simta si o presiune in experientele care cer schimbari, reorientari, abordari noi.

Schimbarea este un exercitiu care se deruleaza in flux continuu, mai mult sau mai putin vizibil pe diferite segmente de timp. Fara pauza :)  mereu, in anumite ritmuri, in curgerea diferitelor cicluri, traim faze ale schimbarii. Unele sunt mai intense, mai rapide, mai vizibile, altele curg mai lent.

Va indemn sa revedeti luna aprilie cand, am trait ultima faza de Luna Noua in Berbec cu planeta Uranus in Berbec (16 aprilie), cu Soarele si Luna in conjunctie (stransa) cu Uranus. Luna Plina a acestui ciclu va fi in conjunctie cu Uranus, la fel de stransa. Atunci am inceput ultimul ciclu Soare – Uranus in semnul Berbec si, acum suntem la jumatatea acestui ciclu, in conditiile in care Uranus revine, retrograd in Berbec (6 noiembrie), chiar cand se perfecteaza cuadratura la axa Nodurilor Lunare.

Avem acum posibilitatea de a ne reorganiza, de a ne repozitiona in planurile noastre, in experientele noastre, pe drumul nostru. Un astfel de context astral ne arata ce ar fi de reevaluat, de ales altfel, sau de repotrivit alegerile.
Este posibil ca cei care s-au impotrivit schimbarilor sa simta o presiune mai puternica.
Situatiile care se construiesc aduc claritate iar presiunea maxima ne ajuta sa vedem.

Poate ar fi potrivit sa nu ne grabim, acum.
Frumusetea mecanismelor astrologice consta si in faptul ca, avem la dispozitie etape de lucru, cu nuante diferite ale implicarii personale. Acum ar putea fi timpul potrivit observarii.
Este important sa facem alegeri, cand simtim sa facem asta.
Este la fel de important sa punem in aplicare alegerea, la timpul potrivit, in modul potrivit.
Ar putea fi acum timpul potrivit pentru alegerile pe care le facem in interior, de tipul “eu cu mine”. Astfel, oferiti mediului energetic posibilitatea de a va transmite indicii.
In continuare ne-ar fi de folos sa fim disponibili sa lucram cu deciziile luate acum.

Riscul, ar fi acum, sa alegem nepotrivit si, sa ne grabim sa materializam nepotrivit.
Avem la dispozitie toata toamna si chiar iarna, pana la finalul anului, sa ne adaptam la ceea ce primim ca indrumare si, sa ajustam continuu alegerile cu care lucram.

Pana in ianuarie, calatorim intr-un flux al intelegerii modului in care si, cu ce instrumente, facem ajustarile pentru a ne potrivi in programul de viata. Avem la dispozitie o inlantuire de etape care ne conduc la concluziile potrivite fiecaruia.
Segmentul primelor zece grade din semnul Varsatorului a fost stimulat de ciclul retrogradarii planetei Marte prin conjunctie, apoi de ciclul planetei Venus prin cuadratura si, urmeaza colaborarea cu Mercur, tot in trei pasi, prin aspectul de sextil. In luna decembrie vom avea o imagine clara si ceva experienta dobandita, asupra sectoarelor de viata antrenate in acest exercitiu.

[Stiu ca pare greu /obositor, sa respiri stiind ca materializezi :)   Si totusi, putem face asta, pornind de la segmente scurte de timp si extinzand starea de prezenta cat mai mult posibil.
Acesta este exercitiul de baza, permanent, care ne sustine trezirea.
Va indemn sa practicati cu drag de exercitiu :)
Cu atentia pe faptul ca experimentati, pe ceea ce reusiti si nu pe ceea ce nu reusiti.
Iesiti putin din presiunea situatiilor pe care le traversati si priviti totul ca pe un proces pe care, voi il gestionati, ca pe o scenografie pe care voi o potriviti.
Si, stiti ca faceti asta cu cuvintele (gandite si vorbite) si cu ceea ce simtiti.
Iesiti din teorie si observati-va in derularea practica a teoriei.
Stiu ca stiti. Faceti ceva cu ce stiti :)
Din momentul in care incepeti sa observati constient, este posibil sa se amplifice trairea. Sunt cateva zile de test, cu scopul de a vedea, cu scopul de a ne ajuta sa observam, ca sa si vedem pana la urma.

Uitati-va la ce simtiti pe diferite directii relationale si, vedeti cu ce fel de energie participati in interactiune. Mutati atentia de pe celalalt, pe voi.
Celalalt face ce poate.
Si voi faceti ce puteti, chiar acum.
Peste un minut poate o sa puteti mai mult, sau altfel.

Scopul este sa modific in timp real calitatea energiei.
Asta facem prin toate exercitiile.
Procesul este mult mai spornic atunci cand stim ca asta facem.]
Fragment din buletinele Grup Astro Mercur.

Concluzii la Atelier Astro Mercur (8 octombrie 2018).
Este disponibila varianta audio a atelierului.
Tematica atelierului este aici.


Va invitam alaturi de noi, pe 22 noiembrie, la atelierul:
Cum folosim anul 2019


Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Inscriere prin formularul dedicat

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie participantii la Atelierele Astro Mercur, la sala sau in varianta audio.
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Ofera in dar o consultatie astrologica in luna octombrie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Balanta, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 24 octombrie 2018, cu Luna in semnul Taur. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: