Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 1 noiembrie 2018

Tema pentru acasa - Atelier Luna Noua in Scorpion


Avem si o tema pentru acasa pentru Atelierul de luni 5 noiembrie.
Temele nu sunt obligatorii, dar va pot fi de folos, chiar daca nu participati la atelier in nici una din cele doua variante – la sala sau in varianta audio. La sala discutam pe marginea experientelor pe care le derulati in cadrul “temelor” si, acest lucru poate fi de folos si celor care opteaza pentru varianta audio. Puteti face si un raport scris :)  daca va ajuta, doar ca sa vedeti lucrurile mai limpede.

De data aceasta tema presupune o analiza in doua “nuante energetice”.
1.Ce schimbari majore (observati acum ca)ati facut, in ultimul an, in modul in care va uitati la o experienta (sau la mai multe). Eventual, referitor la domeniul de viata gazduit de semnul Sagetatorului, dar nu neaparat.
Sau, poate ca schimbarile sunt subtile si, le observati acum – de fapt le veti realiza deplin in timpul retrogradarii planetei Mercur (17 noiembrie – 6 decembrie) si, le veti vedea mai clar, in faza a treia a ciclului retrogradarii planetei Mercur (decembrie).

2.Va indemn sa reevaluati perioada iulie – august cand a avut loc ciclul anterior al retrogradarii planetei Mercur, in semnul Leului, cand Mercur a colaborat cu Jupiter printr-o cuadratura, in trei pasi. Acum, cele doua planete realizeaza conjunctia, tot in trei pasi, primul in Scorpion si urmatorii in Sagetator.
Am inceput ciclul anual (la solstitiul de iarna 2017) cu un ciclu al retrogradarii planetei Mercur in semnul Sagetatorului. Acum, incheiem ciclul anual in incepem un ciclu nou, tot cu miscare retrograda a planetei Mercur in Sagetator.
Anul trecut, la jumatatea lunii octombrie traiam prima conjunctie Mercur-Jupiter, pe primul grad al Scorpionului.
Acum o traim pe a doua, pe final de Scorpion. Mercur va mai face de doua ori conjunctie cu Jupiter in acest ciclu al retrogradarii, dar in Sagetator, pe gradul 5 si apoi pe gradul 9. Incheiem un ciclu Jupiter –Mercur derulat in energia Scorpionului si incepem un ciclu nou, in energia Sagetatorului.
Dupa cum v-am indemnat, poate faceti o evaluare a ciclului Jupiter – Mercur pe care il incheiem  acum. Poate va ajuta niste repere in timp :
Conjunctia : 18 octombrie 2017
Cuadratura 1 : 14 februarie 2018
Opozitia : 23 mai 2018
Cuadratura 2 : 9 iulie/11 august/28 august
Conjunctia : 29 octombrie/27 noimebrie/21 decembrie.
Cumva, mintea voastra s-a deschis, pe o directie sau, poate pe mai multe :)
Observarea si constientizarea va creste increderea. Si curajul.
Mai vorbim luni.

Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii, rezolvati temele pentru acasa.

Inscrierea pentru participarea la acest atelier, la sala, se face pana duminica seara, 4 noiembrie, prin formularul dedicat  solicitarilor de servicii Astro Mercur, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Cei care au mai participat la @Atelier Astro Mercur se pot inscrie prin mesaj transmis pe orice cale – aici, mail sau telefon.
Este important sa primiti un mesaj de confirmare a inscrierii.
Detalii despre varianta audio a atelierului inclusiv  “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).

Detalii despre tematica si modul de derulare a atelierului :
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: