Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 9 noiembrie 2018

Cum folosim anul 2019 - Atelier Astro Mercur

Va invitam la Atelierul Astro Mercur dedicat anului 2019, joi 22 noiembrie 2018, de la ora 17:30, la sala de conferinte a Hotelului Eden, Iasi.
Este al patrulea an in care facem “atelierul anului”. 
Ne uitam la noului ciclu anual pe il incepem la solstitiul de iarna, in noaptea de 21 spre 22 decembrie 2018 si pe care il vom trai pana la 22 decembrie 2019.
Urmarim miscarea planetelor pe zodiac, urmarim colaborarile si ciclurile planetare, perioadele de test precum si perioadele de forta, ne uitam la eclipsele anului 2019.

Fiecare participant lucreaza cu harta sa natala, pe care proiecteaza toate aceste informatii si, vedem cum putem folosi energiile planetare, pentru a construi ceea ce alegem sa construim.

Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.


Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Joi, 22 noiembrie 2018,
17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Varianta audio a atelierului va fi disponibila doar pentru participantii la sala.

Inscrierierea se face, pentru cei care participa pentru prima data la un Atelier Astro Mercur, prin formularul dedicat, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing
Sau prin mesaj (mail, telefon, sau in reteaua Facebook) pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, pe parcursul anului urmator.

Cei care participa la atelier, sau care au participat cel putin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio, se pot alatura grupului Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generalaastrologica) 
https://www.facebook.com/groups/1813100905572775/ 
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Va invit sa
descifram si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.
Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

Pagina facebook a evenimentului este aici :Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: