Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 12 noiembrie 2018

Ciclul Lunii Noi în Scorpion - 2018




Concluzii Atelier Astro Mercur (5 noiembrie 2018).
Este disponibila varianta audio a atelierului.
Tematica atelierului, inclusiv “tema pentru acasa” (exercitiile personale)  sunt aici.


Suntem in ciclul Lunii Noi in Scorpion, pe care l-am inceput cu faza de Luna Noua care a avut loc pe 7 noiembrie, (gradul 15, la ora 18:02 ora României). Faza de Luna Plina va fi cu Luna cu Luna in Gemeni, pe gradul 1, si se va forma pe 23 noiembrie,  ora 07:39 ora României.

Traim un timp foarte intens, dinamic, din punct de vedere energetic.
Poate ca in realitatea unora dintre noi nu se vede prea multa foiala dar, in interior, se misca multe, ganduri si trairi, care au rostul de a ne reorienta, de a ne misca si pe noi, in cel mai potrivit mod posibil acum.
Eu as spune ca se lucreaza la scenografie :)  intre doua acte – intre etape de viata, fiecare cu ritmul sau si cu efortul personal care, se raporteaza doar la programul personal, fara sa ne uitam la ce efort fac sau nu fac, sau cum fac, altii.

Pana la Luna Plina procesul de constientizare se accelereaza.
Putem alege sa traim constient, constientizarea.
Suntem stimulati acum sa vedem mai mult si mai profund, in interior, sau, sa vedem in profunzime o situatie anume, o experienta, putem sa le intelegem sensul si rostul, ceea ce ne ajuta sa realizam transformarea care, “ne scoate la suprafata”.
Altfel spus, putem iesi din energia veche si ne putem plasa intr-o energie noua [pe un nivel nou (mai inalt) energetic] cu caracteristici de manifestare noi.

Va indemn sa va uitati la viata voastra ca la un proces de “olarit energetic” :)
Folosim fluxuri de energie si modelam forme energetice care, devin apoi experiente in viata noastra.
Acum, extindeti aceasta viziune la un proces non-stop.
Viata poate fi privita ca un proces de materializare pe care il gestionam non-stop. Nu folosesc aici cuvantul continuu, pentru ca, mi se pare ca “non-stop” suna mai adevarat :)

Modelarea energetica se naste din alegeri.
Cand formulam un algoritm, acesta sintetizeaza niste alegeri facute deja.
Fiecare gand este un algoritm care se naste din ceea ce consideram noi a fi important referitor la subiectul gandului. Dupa cum distribuim atentia.

Va mai indemn sa abordati observarea, ca pe un proces care genereaza alegeri.
Observ ca sa vad, sa simt si sa aleg.
Poate chiar fara sa inteleg. Intelesul deplin ar putea fi mult mai larg decat l-as putea eu explica la momentul in care simt. Si, daca vreau neaparat sa formulez o explicatie, s-ar putea sa limitez intelesul, disponibil pentru mine atunci, s-ar putea sa nu mai ajung la intelesul larg si, astfel, sa am nevoie sa repet experienta, ca sa largesc intelesul.
De asemenea, va indemn sa mutati atentia de pe a scotoci cautand intelesul, pe a lasa sa se ridice, in constient, informatia si constientizarea pe care le puteti prelua si prelucra “acum”.

In acest ciclu, mai ales catre finalul sau, conexiunea cu lumea energetica evine din ce in ce mai buna. Transferul de informatie de la mediul energetic catre noi dar si de la noi catre mediul energetic, se realizeaza mai usor, mai vizibil, intelesurile sunt mai clare si mai largi.
[Jupiter a intrat in Sagetator, Neptun este stationar in Pesti aproape tot acest ciclu. Pe acest fond astral Soarele si Mercur (aflat in ciclul retrogradarii sale) lucreaza foarte frumos cu Jupiter si cu Chiron care, de asemenea va reveni in mers direct Luna Noua urmatoare. Iar in ultimul sfert al ciclului, si Nodul Nord va face trigon cu Chiron.]
Pana la jumatatea lunii decembrie vom putea sa asezam in concluzii si decizii tot exercitiul pe care l-am derulat peste vara, din luna mai si pe care il derulam inca pana la finalul anului.

Poate fi acest ciclu un timp in care ne regrupam, ne reorganizam interior astfel incat sa iesim la lumina. Un timp in care suntem ajutati sa reasezam relatia cu noi precum si relatiile cu ceilalti – dupa cum au fost incercate, aceste relatii, pe parcursul ciclurilor retrogradarii planetelor Marte si Venus, incepand cu luna mai. Faza a treia a ciclului retrogradarii planetei Venus se suprapune cu retrogradarea planetei Mercur in Sagetator si astfel, vom avea la dispozitie incepand cu 17 noiembrie, un flux care va sustine clarificarea si asezarea interioara precum si alegerile potrivite.

Poate ne-ar fi de folos ca in exercitiul relational, sa mutam atentia de pe celalalt (unde vedem, in situatiile tensionate, mai ales ce nu ne place, sau ce ne dorim si nu exista inca si, generam astfel rulaj mental) pe noi insine si pe colaborarea noastra cu mediul energetic – pentru ca de aici rezulta materializarea si, deci, schimbarea experientei derulate impreuna cu celalalt.

Revenind la olaritul energetic, intelegem ca ar fi potrivit sa exersam “alegerea”, pe termen scurt, indiferent de proiectia scopului pe termen mai mult sau mai putin lung. In felul acesta dezvoltam transferul de informatie pe care il realizam cu mediul energetic, primim mai multe indicii si/sau confirmari. . Dezvoltam gandirea intuitiva.



Cand apare contextul si se creeaza conditiile, inseamna ca pot, sunt pregatit si, aleg sa particip.
Planul divin, Universul, sau cine stiti voi ca este acolo sus, nu va da sarcini daca nu sunteti pregatiti pentru ele, vi le da exact cand va puteti ocupa de ele.
Iar cand nu aveti incredere in voi, de fapt nu aveti incredere nici in echipa voastra.
Onorati echipa.

Va invitam alaturi de noi, pe 22 noiembrie 2018, la atelierul

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Inscriere prin formularul dedicat:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie participantii la Atelierele Astro Mercur, la sala sau in varianta audio.


Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna noiembrie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Scorpion, distribuit in Grupul Astro Mercur.
Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 23 noiembrie 2018, cu Luna in semnul Gemeni. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: