Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 19 noiembrie 2018

Ce facem astazi? - dezvoltam mecanismele intuitive





Am intrat in faza a doua a ciclului retrogradarii planetei Mercur - adica in perioada de mers aparent retrograd care se deruleaza intre 17 noiembrie si 6 decembrie.
In cadrul ciclului Soare – Mercur in aceasta perioada constientizarea se face mai "usor" in sensul ca, pot apare acele intelesuri care se instaleaza brusc in mintea noastra, gandirea rationala fiind cumva "suspendata".
Aceasta perioada de mers aparent retrograd al planetei Mercur ne poate fi de mare folos, din cel putin doua puncte de vedere.
Este vorba despre inlantuirea ciclurilor retrogradarii planetelor Marte (12 mai/26 iunie-27 august/8 octombrie, pe segmentul 28 Capricorn – 9 Varsator), Venus (4 septembrie/5 octombrie-16 noiembrie/18 decembrie pe segmentul 26 Balanta- 11 Sagetator) si, acum, Mercur (29 octombrie/17 noiembrie – 6 decembrie/24 decembrie, pe segmentul 28 Scorpion - 13 Sagetator).
Toate cele trei planete au lucrat cu intervalul cuprins intre gradul 28 Capricorn si 9 Varsator. Marte a tranzitat acest segment, Venus a lucrat cu aspectul de cuadratura iar acum, Mercur lucreaza cu aspectul de sextil. Poate fi acum un timp al constientizarilor, al concluziilor, in exercitiul derulat in acest sector din viata noastra, incepand cu luna mai.

Si, este vorba despre conjunctia Mercur – Jupiter, pe care Mercur o realizeaza in trei pasi in acest ciclu al retrogradarii, in semnul Scorpionului, mai intai si apoi, inca de doua ori in Sagetator (29 octombrie, 27 noiembrie cu Mercur retrograd, 21 decembrie).
Avem la dispozitie o energie foarte intensa si constructiva ce poate sustine deschierea mintii, ce lucreaza prin pasul al treilea chiar la solstitiul de iarna, cu o zi inainte de faza de Luna Plina cu Luna pe primul grad in Rac.
Mercur va colabora cu Chiron in aspect de trigon, in intervalul 4-8 decembrie, in conditiile in care Mercur si Chiron vor reveni la mersul direct, simultan, Mercur in Scorpion si Chiron in Pesti.

Pot apare acum idei, intelesuri, cu care putem lucra si pe care le putem dezvolta pana la urmatorul ciclu al retrogradarii planetei Mercur cand, se va forma cuadratura Mercur – Jupiter, tot in trei pasi, simultan cu conjunctia Mercur – Neptun, tot in trei pasi (februarie – aprilie 2019). Vom primi atunci un alt impuls de a ne deschide catre logica divina si de a folosi mecanismele intuitive. Vom traversa atunci un test , pe care il vom depasi mai usor daca, folosim acum timpul si contextul pentru a ne deschide maxim catre cele mai curajoase variante de lucru, pe care le putem descoperi acum, urmand indrumarea pe care o primim, pana la si, mai ales la solstitiul de iarna.

Va indemn sa lucrati cu ideile, gandurile care apar acum, mai ales pana la conjunctia Mercur - Soare de pe 27 noiembrie. In fazele ciclului Mercur/Soare stim ca avem energii diferite in functie de pozitia planetei Mercur fata de Soare.
Se poate lucra mai usor cu algoritmi in aceasta perioada, formarea algoritmului este mai inspirata, iar reperele pe care le generam folosin algoritmii, sunt mai usor de observat.
Putem observa si putem exersa mai usor si mai vizibil, constient,
 gandirea intuitiva.
Spor maxim si poftiti la exercitii :)


Va invitam alaturi de noi, pe 22 noiembrie 2018, la atelierul

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Inscriere prin formularul dedicat:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie participantii la Atelierele Astro Mercur, la sala sau in varianta audio.


Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna noiembrie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Scorpion, distribuit in Grupul Astro Mercur.
Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 23 noiembrie 2018, cu Luna in semnul Gemeni. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: