Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 23 ianuarie 2019

Luna Nouă în Vărsător - Atelier Astro MercurFaza urmatoare de Luna Noua se va forma cu perechea Soare – Luna pe gradul 15 in semnul Varsatorului, pe 4 februarie, cand vom incepe un nou ciclu al fazelor Lunii. Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 19 februarie, cu Luna pe primul grad in semnul Fecioarei.
La Luna Plina va incepe si ciclul retrogradarii planetei Mercur. Perioada de mers aparent retrograd va fi intre 5 si 26 martie (in ciclul fazelor Lunii urmator).
Pana pe 5 martie nu sunt planete in mers aparent retrograd.
Ar putea fi foarte important acest prim ciclu de retrogradare al planetei Mercur pentru ca, activeaza colaborarea Jupiter-Neptun al carei prim aspect exact de cuadratura a fost pe 13 ianuarie. Mercur formeaza aspecte cu cele doua planete in ciclul retrogradarii sale, in cele trei etape ale ciclului deci, “in trei pasi”.
Marcur va forma conjunctie cu Neptun, cuadratura cu Jupiter si trigon cu Nodul Nord.
Vom vedea la atelier cum putem folosi aceasta schema de lucru.

Un alt reper important al ciclului ar putea fi ultima conjunctie Marte – Uranus in semnul Berbecului, simultan cu cuadratura la axa Nodurilor Lunare. Cumva, nuanta de fond pe care ne-a oferit-o Uranus inca de anul trecut, este acum activata in ritm si mai rapid.
Ne vom uita in urma, la anumite experiente din anumite momente, pentru a intelege mai bine cum suntem orientati acum.

De asemenea, un eveniment astral deosebit va fi si intrarea lui Chiron in semnul Berbecului, pe cae il va tranzita pana in aprilie 2027, cu o usoara recapitulare in ianuarie 2028.
Cum am lucrat cu Chiron in Pesti? Si cum vom lucra cu Chiron in Berbec?  - vom analiza acest potential la atelier.

Va invit la Atelier Astro Mercur, luni 4 februarie, de la ora 17:30 la Hotel Eden, sau in varianta audio, sa descifram impreuna oportunitatile pe care ni le aduce acest ciclu, precum si exercitiile pe care le-am putea avea de rezolvat.
Vom avea si doua teme pentru acasa, care nu sunt obligatorii dar care, va pot fi de folos pentru a intelege sensul unor experiente si modul in care le puteti valorifica. Vom anunta si temele in curand.

Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.
Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informatii despre planete, semne si case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.


Tema nr.1 - tema pentru acasa pentru atelierul de luni, 4 februarie.
Temele nu sunt obligatorii, dar va pot fi de folos, chiar daca nu participati la atelier in nici una din cele doua variante – la sala sau in varianta audio. La sala discutam pe marginea experientelor pe care le derulati in cadrul “temelor” si, acest lucru poate fi de folos si celor care opteaza pentru varianta audio. Puteti face si un raport scris :)  daca va ajuta, doar ca sa vedeti lucrurile mai limpede .

De data aceasta tema presupune sa va uitati la alegerile voastre din ultimii ani si, apoi, pe firul actiunii.
Ati avut curaj? Sigur ca ati avut.
Faptul ca am traversat vremurile ultimilor ani, arata ca suntem curajosi :)
Cum ati mers pe directiile pe care le-ati ales?
Pana unde ati mers? fata de unde va gandeati sa ajungeti.
Ce se vede pe directiile pe care nu le-ati ales?
Cum le vedeti acum? Si pe unele si pe celelalte.
Ce puteti alege acum?
Ce simtiti sa alegeti acum?
Ce va mai cheama, acum?
Vorbim despre instrmente pe care le avem la indemana si ne uitam putin in urma, luni seara la Atelier.


Tema nr.2 - pentru atelierul de luni, 4 februarie.
Va indemn sa va uitati perioada noiembrie – decembrie anul trecut, 2018. Daca ati facut niste planuri atunci, sau poate ati facut niste alegeri, sau poate ati ajuns la niste intelesuri valoroase pentru voi, poate vedeti acum daca si cum le puteti dezvolta .
Am inceput atunci un ciclu nou Mercur-Jupiter, in trei pasi si in doua semne :)  conjunctia Mercur - Jupiter s-a format pe gradul 29 Scorpion pe 29 octombrie, apoi pe gradul 5 si din nou pe gradul 9 Sagetator, pe 27 noiembrie, respectiv pe 21 decembrie.
Acum cele doua planete lucreaza prin primul sextil al ciclului (3 februarie) iar in ciclul Lunii Noi in Varsator pe care il vom incepe luni, vor lucra prin energia primei cuadraturi, tot in trei pasi pe durata ciclului retrogradarii planetei Mercur care va incepe chiar la urmatoarea Luna Plina .

Facem o recapitulare si, vom vedea cum lucram cu aceasta cuadratura Mercur-Jupiter, luni seara la Atelier.


Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii, rezolvati tema pentru acasa.


Atelierul Astro Mercur 
poate fi o forma de antrenament personal, 
prin care crestem, 
folosind constient 
cunoasterea dobandita.


Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Luni, 4 februarie 2019,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Inscrieri pentru participarea la sala se fac pana duminica 3 februarie, spre seara.
Pentru cei care participa pentru prima data, prin formularul dedicat, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Sau prin mesaj, mail, telefon, sau aici in reteaua Facebook, pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.
Inscrierea va fi confirmata. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricand, aceasta fiind disponibila dupa sustinerea atelierului.
Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).

Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara tematicii anuntate.
Cei care solicita varianta audio inainte de intalnire, pot transmite intrebari cu caracter general, la care vor primi raspuns in cadrul atelierului.

De aseamenea, exista grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generala astrologica) la care se pot alatura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio.
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua precum si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Ne propunem sa descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functioneaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: