Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 16 aprilie 2020

Luna Nouă în Taur - Atelier Astro Mercur

Atelierul Astro Mercur se va desfășura pe două secțiuni, începând cu ciclul Lunii Noi în Taur. Vom face două întâlniri, una pentru începatori, care nu au cunoștințe de astrologie și, una pentru cei care se pot orienta deja pe harta natală și care, au minime cunostințe de teorie astrologică.
Ambele ateliere vor avea aceeasi tematica, cu abordare diferită și, se vor derula online.
Spațiul virtual în care s-a derulat atelierul rămâne deschis pentru toți participanții, pentru întrebări, discuții, completări ulterioare-atât pentru cei care au participat în direct, cât și pentru cei care vor alege varianta video. 


Următoarea întâlnire este dedicată ciclului Lunii Noi în Taur și va avea loc, astfel:
-pe 22 aprilie de la ora 18:00 va avea loc intalnirea pentru ”avansati” :)
-pe 24 aprilie de la ora 18:00 va avea loc intalnirea pentru începători.
Faza de Lună Nouă va fi pe 23 aprilie, pe gradul 4 Taur, în conjuncție cu Uranus.
Planeta Pluton va intra în mers aparent retrograd pe 25 aprilie -reluam pe scurt acest subiect, pe care l-am dezvoltat la atelierul anterior.
Nodul Nord va intra în semnul Gemenilor pe 5 mai.
Faza de Lună Plină va fi pe 7 mai, cu Luna pe gradul 18 Scorpion.

Planeta Saturn va intra în mers aparent retrograd pe 11 mai.
Planeta Venus va intra în mers aparent retrograd pe 13 mai.
Planeta Jupiter va intra în mers aparent retrograd pe 14 mai.
Soarele va intra în Gemeni pe 20 mai.
Luna Noua in Gemeni va fi pe22 mai, pe gradul 3.

Vom urmări dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hărțile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul și contextul astral, constructiv, aplicând cunoașterea astrologică.
În limita timpului disponibil putem discuta și alte chestiuni care pot să nu aibă legătură cu contextul astral al ciclului curent. Întreg atelierul prezintă utilitatea practică a informației astrologice și, putem aborda orice subiect, după cum apar întrebările, chiar și în afara tematicii anunțate.

Tema pentru acasă :) 
Vă îndemn sa vă uitați în urmă, până spre noiembrie 2018.
Cum ați dezvoltat în acest timp, conexiunea cu suflețelul vostru?
Cum auziți și cum ascultați acum mesajul interior?
Cum ați învățat să lucrați în acest timp, cu emoțiile voastre?
Cum le observați și, cum le transformați,acum?
Simțiți maturizarea dobândită între timp?
Cum v-ați repotrivit în relația cu principiul feminin, din voi și de lângă voi?
În acest interval de timp Nodul Nord a trazitat semnul Racului (și Nodul Sud, semnul Capricornului). Vom relua momentele importante ale acestui tranzit. Nodul Nord va intra in semnul Gemenilor pe 5 mai și, vom vedea diferite nuanțe ale exercițiilor cu care vom lucra, până în ianuarie 2022, când va intra în semnul Taurului.
Prin urmare, va îndemn să faceți recapitulare.
Îndemnul este valabil și pentru cei care optează pentru varianta audio/ video a atelierului – până la momentul ascultării înregistrării, rezolvați tema pentru acasă :) .

Avand in vedere ca atelierul se va derula online, participantii vor primi informatii pentru accesul la spatiul in care ne vom intalni. Materialele de lucru vor fi transmise cu câteva ore înainte de întâlnire. Daca doriti, materialele pot fi transmise în timp util pentru a putea fi tiparite.

Fiecare participant urmărește explicațiile pe harta natală proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informații despre planete, semne și case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentată încât poate fi accesibilă și celor care nu cunosc teoria astrologică.
 
Vă invităm la întâlnirea noastră online :
Miercuri 22 aprilie, și
Vineri 24 aprilie
18:00-20:30, cu prelungiri eventual, dacă este cazul.
Participare – 50 lei.
Participanții la întâlnire au acces gratuit la înregistrarea audio/video a atelierului.
 
Înscrieri pentru participare în direct, se fac până marti 21 aprilie, respectiv joi 23 aprilie, ora 18:00.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:
 
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.
 
Există grupul  Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând varianta audio.
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.
 
Scopul atelierului este să identificăm pe harta natală, sectoarele de viață stimulate precum și în ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Lună Nouă precum și, de dinamica ciclului pe care îl traversăm.
Ne propunem să vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca să participăm activ în procesul de creștere personală.
Descifrăm potențialul disponibil, astfel încât, să-l folosim constrctiv.
 
Prin urmare pot participa la atelier și cei care știu precum și cei care nu știu teoria astrologică, in cele două variante prezentate.
La fiecare atelier reluăm pe scurt modul de citire a hărții. Interpretarea este rezultatul studiului și al experienței. Dar a ști să citim harta ne ajută să urmărim dinamica ciclului și, să folosim acest mecanism, dacă înțelegem cum funcționează – și asta facem la atelier, urmărim și descifrăm mecanismul interacțiunilor energetice, în fluxul dinamicii contextului astral.
 
Atelierele se organizează înainte de faza de Lună Nouă, sau cel târziu în ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea să formulăm concluzii în legătură cu ciclul care se încheie (indiferent dacă participanții au fost sau nu prezenți la atelierul anterior) și, pentru a ne putea pregăti, fiecare în liniștea proprie, pentru ciclul următor.
Urmărim înlănțuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum și a ciclurilor planetare, în schema largă astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii și lungi, de timp.
 
Ritmurile astrale se împletesc într-o logică mai înaltă și, noi trăim în această colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate în curgerea energetică sau, ne putem potrivi ritmul propriu în succesiunea ritmurilor cosmice.
În cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem să  înțelegem și să folosim colaborarea energiilor planetare astfel încât, să participăm activ și conștient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operăm fiecare dintre noi.
Spor  maxim între timp.

Niciun comentariu: