Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 6 aprilie 2020

AA8 online - Astrologul Amator, ediția a 8-a .

Actualizare : Următoarea întâlnire va avea loc pe 28 iulie 2020.

Reluăm și continuăm seria Astrologul Amator, cu ediția a 8-a, într-o nouă organizare.
Astrologul Amator devine un eveniment online,  lunar.
Aceste întâlniri au avut loc la Iași, între cele patru momente importante ale ciclului anual – solstițiile și echinocțiile, începând cu anul 2015 când, a avut loc prima ediție, dedicată solstițiului de iarnă.
Prin seria Astrologul Amator ne-am propus să construim o punte  astrologică între edițiile simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat la echinocțiul de primăvară, la Iași.
Prin simpozionul Ritmuri Astrale ne-am propus dezvăluirea și popularizarea cunoașterii astrologice, prin interacțiunea public-astrologi.
 
Întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.
Împărtășim experiența observării modului în care se derulează anumite experiențe de viață într-un anumit context astral.

Participarea este gratuită.
Fiecare întâlnire va avea un anumit subiect, extras din contextul astral al momentului și, un astrolog amator invitat, care dorește să împărtășească din experiența proprie. Sau mai mulți :) ... adică voi, când doriți, dacă doriți, să împărtășiți din experiența voastră legată de cum folosiți informația astrologică.
De asemenea, puteți pregăti întrebări, pentru a vă lămuri nelămuririle, legate de orice alt subiect astrologic, privind aplicabilitatea lui practică.
 
Tematica va fi anunțată iar cei care doresc să-și împărtășească experiența în legătură cu subiectul întâlnirii, vor anunța acest lucru înainte de întâlnire. Vom discuta și vom verifica împreună cum a funcționat mecanismul astrologic în situația respectivă, pentru a ne asigura că transmitem informația în termenii astrologici potriviți.
 
Prima întâlnire online va avea loc pe 13 aprilie, între orele 19:30-21:00.
Și, pentru că este prima, ca să ne acomodăm cu modul acesta de interacțiune și, mai ales de abordare a astrologiei, va fi o întâlnire în cadrul căreia care voi răspunde la întrebări, vom vorbi despre ce ar însemna folosirea informației astrologice, ce și cum urmărim, în viața noastră, pe harta noastră dacă ne cunoaștem harta natală.

Puteți transmite întrebările voastre prin formularul de înscriere și, mai apoi, pe pagina evenimentului.

Spor maxim între timp.
... ...
Vă mai invităm alături de noi la:

Bazele culturii generale astrologice –un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție.
Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie.
Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.
Prima parte, din prima serie online, a avut loc pe 2 aprilie 2020 si este disponibilă în varianta video.

Atelier Astro Mercur  – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Înscriere prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat cel puțin la un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul berbecului (pană pe 23 aprilie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Berbec, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în Balanță, care se va forma pe 8 aprilie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:

Niciun comentariu: