Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 1 mai 2020

Ciclul Lunii Noi în Taur, 2020.




Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 22 aprilie 2020.
Varianta video a atelierului  prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil, atât în timpul acestui ciclu cât și pe termen lung. Atelierul se adresează tuturor, cunoscători sau necunoscători ai teoriei astrologice și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Suntem în ciclul fazelor Lunii pe care l-am început cu Luna Nouă în Taur, care s-a format pe 23 aprilie, pe gradul 4. Faza de Lună Plină a ciclului va fi pe 7 mai, cu Luna pe gradul 18 Scorpion. 
Este un ciclu în care putem începe o nouă etapă în procesul schimbărilor pe care le facem, având suportul energetic al planetei Uranus în conjuncție cu Luna Nouă. Această energie planetară, (de tip Uranus) și-a pus amprenta pe fiecare fază de Lună Nouă, începând cu Luna Nouă din Fecioară de pe 30 august 2019.
Acum ducem schimbările din viața noastră pe un alt nivel de implicare.
Și facem acest lucru în condițiile exercițiului de fond pe care îl deruăm în acest an cu energia conjuncției Saturn-Pluton. Am trăit acum o fază de ajustare, de repotrivire în experiențele generate de prima conjuncție care a avut loc in ianuarie si care, a fost atunci la ”pachet” cu conjuncția Soare-Mercur.
Am încheiat acum faza primei cuadraturi a ciclurilor pe care le construiesc Soarele și Mercur, cu Saturn si Pluton (și cu Jupiter).
Iar după Luna Plină, Mercur și apoi Soarele vor forma primul trigon al ciclurilor cu cele trei planete.
Și, între timp, Soarele și Mercur încep un nou ciclu cu planeta Uranus (pe 26 aprilie, respectiv pe 1 mai).

Lucrăm foarte mult la deschiderea din planul mental, în acest ciclu al fazelor Lunii, simultan în două sensuri.
 Pe de o parte, lucrăm în transformarea guvernată de conjuncția Saturn – Pluton, în domeniul de viață care găzduiește ultimele 10 grade din semnul Capricornului și, devine important să ajustăm modul în care gândim, precum și modul în care ne raportăm la acest exercițiu.
Simultan, se creează fluxurile energetice care ne orientează pe direcții noi care apar în viața noastră, către posibilități noi, pe care le putem dezvolta în zona tranzitată de Uranus (primele zece grade din Taur).
 
Și, timpul acesta este deosebit, ne susține în mod deosebit, pentru că patru planete intră, oarecum simultan, în mișcare aparent retrogradă: Pluton (25 aprilie), Saturn (11 mai), Venus (13 mai), Jupiter (14 mai).
Planeta Pluton, careintră prima în mers retrograd, este cea mai lentă, astfel că, trăim simultan perioadele de staționare înainte și după intrarea în mers aparent retrograd a planetelor.
Trăim un timp de așezare interioară, putem înțelege ce n-am înțeles, ne este de folos să lucrăm cu întrebările potrivite care, ne pot aduce răspunsurile potrivite pentru a realiza transformarea omulețului și deschiderea minții. Putem lucra cu mecanismele intuitive altfel decât am lucrat până acum și, fiecare descoperă noul altfel pentru sine.
 
Traversăm acum contextul care ne cere și ne susține o adaptare la noul pe care îl vom integra până la finalul anului. Același context ne oferă posibilitățile cu care să ajustăm cursul pe care suntem, pe care l-am activat în ianuarie. Vedem acum ce am reușit în exercițiul nostru precum și ce mai avem de reașezat, vedem felul în care am făcut transformarea și ce ar mai fi de făcut pentru ca transformarea să fie completă, pentru acest moment.
Ies la suprafața chestiuni pe care fie nu le-am rezolvat complet, fie nu le-am abordat la nivelul necesar transformării.
 
Saturn intră în mișcare aparent retrogradă dintr-un aspect de cuadratură cu Uranus (orb 5 grade). Ceea ce se activează acum, în zona tranzitată de Uranus, va intra anul viitor într-un proces de șlefuire, de schimbare majoră, prin decizii importante în experiențe cu care vom lucra întreg anul 2021, în energia cuadraturii Satrun-Uranus în trei pași.
 
Nodul Nord va intra în Gemeni pe 5 mai. Am trăit cu Nodul Nord pe ultimele grade de tranzit prin Rac, experiența ”Stăm acasă”, la nivel planetar. În toate sensurile, facem un fel de recapitulare intensă, despre ce înseamnă pentru noi familia și conexiunea către interior.
Cu Nodul Nord în Gemeni va fi extins exercițiul mental, de gândire și comunicare, de interacțiune ”altfel”.
 
Mintea noastră se deschide și se adaptează, dacă o lăsăm.
Lucrurile pot fi făcute altfel, simultan pe direcții diferite în mod diferit.
Este important să acceptăm să lucrăm cu anumite idei.
Omul ratează unele posibilități doar pentru că nu ia în calcul că poate trăi altfel.
Ne-ar fi de folos să acceptăm că putem face o optimizare într-o experiență, înainte de a înțelege cum o putem face. După ce acceptăm acest lucru, apare sensul optimizării precum și instrumentele de lucru.
Ritmul în care realizăm deschiderea și schimbarea este susținut de încrederea pe care ne-o recunoaștem. 
 
De unde vine încrederea?
Noi alimentăm încrederea, o cultivăm și o creștem.
Încrederea vine din cunoașterea pe care am acumulat-o.
Cu cât mai mult ne deschidem și cu cât mai mult folosim cunoașterea la care avem acces, cu atât mai mult ne creștem și ne recunoaștem încrederea, fără ca măcar să ne propunem asta.
Bazându-ne pe cunoașterea la care am ajuns, ne bazăm de fapt pe logica înaltă și, știm că acolo, în logica înaltă, lucrurile se potrivesc în varianta cea mai profitabilă pentru omuleț.
 
Avem încredere într-o viziune mai largă decât a noastrai, pe care n-o înțelegem încă, în momentul în care ne bazăm pe ea, pentru că înțelegem mecanismele îndrumării și materializării.
Aceste idei se alimentează trăindu-le și, cei care ați experimentat deja o astfel de colaborare, cu echipa care ne ghidează, deja ați consolidat încrederea în îndrumarea primită și în folosirea ei.
Însă, de câte ori facem un salt în extinderea viziunii și a încrederii în noi precum și în înțelepciunea dobândită, traversăm și un exercițiu prin care consolidăm noul nivel de lucru, ca să ne confirmăm noi nouă, puterea interioară și nivelul de pe care lucrăm și operăm cu toate informațiile.
 
Avem puterea și avem încrederea cu care folosim puterea, pentru a traversa contextul și exercițiile prin care creștem, chiar acum.
Amintiți-vă că în puterea cu care vă manifestați există și puterea echipei voastre. Cereți ghdarea și, când o simțiți folosiți-o, pentru că s-a făcut un efort și s-au consumat resurse, pentru ca acea îndrumare să ajungă la voi.

Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur  – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe doua secțiuni, pe 19 mai (avansați)  si pe 20 mai (începători), si, este dedicat ciclului Lunii Noi în Gemeni.
Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Taur, care a avut loc în cele două variante, pe 22 si 24 aprilie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii patru ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Atelier astro Mercur – practică astrologică –  7 mai, ”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică

În varianta video (înregistrare):
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020.
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjunctia Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare din activități se face prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Taurului (pană pe 22 mai, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Taur, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în Scorpion, care se va forma pe 7 mai 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:
Exercițiu mental - gândirea conștientă.

Niciun comentariu: