Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 10 mai 2020

Liniștea ”staționărilor”, ciclul Lunii Noi in Taur.Recapitulare Ciclul Lunii Noi în Taur
Suntem în liniștea ”staționărilor” de după și înainte de retrogradarea simultană a unei întregi echipe planetare. Este timpul acela în care, dacă ne potrivim în liniște, mișcăm energia în sensul dorit, cu mai mult spor.
Pluton a început ușor mișcarea aparent retrogradă (deocamdată, cam o secundă pe zi ... ca și cum ar ”sta” încă). Urmează Saturn, Venus și Jupiter, pe 11, 13 și 14 mai.
Saturn ne dă acum o idee despre nuanța și sensul experiențelor pe care le vom derula anul viitor în energia cuadraturii pe care o va face cu Uranus (în trei pași). Poate fi vorba despre o direcție nouă și, o decizie legată de acest ”nou”. 
Jupiter în tandem cu Saturn, susțin procesul de conștientizare precum și, procesul de alegere pe baza conștientizărilor, care curg împreună până la sfârșitul anului când cele două planete vor intră simultan în semnul Vărsătorului.
Venus ne oferă un răgaz de reorganizare afectivă. Până pe 26 iunie ne mai lămurim și, ne mai deschidem inima, prin toleranță și compasiune, (măcar) dacă ne țin puterile și ne lasă orgoliul. 
 
Intrăm în perioada de reevaluări, de reorganizare interioară, analiză, autoanaliză, descoperiri de înțelesuri cu care ne vom reorganiza și în experiențele de viață, în faza a treia a ciclurilor de retrogradare.
Mecanismul retrogradării planetelor este foarte important pentru că, ne oferă posibilitatea de a descoperi variante mai bune de lucru, de a face ajustări în cursul experiențelor, de a reveni asupra deciziilor pentru a face corecții pe care le descoperim între timp.
Ne este de mare folos să lucrăm conștient cu mișcarea retrogradă a planetelor, mai ales a celor rapide, pentru că putem genera și, putem vedea rezultate imediate.
 
Iar vara aceasta vom trăi cu suprapunerea ciclului retrogradării planetei Mercur peste ciclul retrogradării planetei Venus. Iar Mercur va lucra cu cuadratură la Chiron (direct și retrograd) și sextil la Uranus (direct), în trei pași, plus cuadratură la Lilith, la începutul mișcării retrograde și, din nou la finalul ciclului sau – și al lui Venus și, când va începe ciclul lui Marte cu care vom lucra până la sfârșitul anului.
 
Ciclurile retrogradărilor planetare :
Ciclul retrogradării planetei Pluton: 04.01.2020/25.04-04.10.2020/25.01.2021.
Ciclul retrogradării planetei Saturn: 03.02.2020/11.05-29.09.2020/21.12.2020.
Ciclul retrogradării planetei Venus: 09.04.2020/13.05-25.06.2020/29.07.2020.
Ciclul retrogradării planetei Jupiter: 18.02.2020/14.05-13.09.2020/06.12.2020.
Ciclul retrogradării planetei Mercur (2): 02.06.2020/18.06-12.07.2020/26.07.2020.
Ciclul retrogradării planetei Marte: 25.07.2020/09.09-14.11.2020/03.01.2021.
Și:
Ciclul retrogradării planetei Neptun: 02.03.2020/23.06-28.11.2020/19.03.2021.
Ciclul retrogradării planetei Uranus: 28.04.2020/15.08-14.01.2021/30.04.2021.
Ciclul retrogradării lui Chiron: 11.03.2020/11.07-15.12.2020/08.04.2021.
 
Avem un an de activitate intensă, chiar dacă am stat acasă.
Un an de prezența, de observare și de adaptare la un înțeles nou al vieții, al cooperării și al susținerii reciproce, al susținerii mediului în care trăim, mediu care ne oferă noul înțeles al vieții la care ne adaptăm.
 
Iar acum, în acest timp al acestui ciclu al fazelor Lunii, descoperim lucruri importante pentru creșterea noastră, reorganizăm spațiul experiențelor noastre și, putem face acestea conștient, alegând să facem asta, dacă vrem.
Ne potrivim în liniște și, mișcăm energia în sensul alegerilor, împreună cu  echipele noastre.Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur   la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe doua secțiuni, pe 19 mai (avansați)  si pe 20 mai (începători), si, este dedicat ciclului Lunii Noi în Gemeni.
Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Taur, care a avut loc în cele două variante, pe 22 si 24 aprilie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii patru ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Astrologul Amator  – 14 mai, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare):
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020.
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjunctia Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Taurului (pană pe 22 mai, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Taur, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de descreștere a Lunii, până la faza de Lună Nouă din semnul Gemeni, care se va forma pe 22 mai 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Niciun comentariu: