Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 24 octombrie 2013

Despre ASTROLOGIE - cu participantii la simpozionul Ritmuri Astrale, septembrie 2013.





Visnevscaia Zinaida – directoarea Centrului de Astrologie din Moldova

  1. Ce v-a atras la astrologie şi cum consideraţi că ne poate ajuta ?

   În astrologie am venit mai tîrziu, deși am avut posibilitatea de a face studiile mult mai devreme. Dna. Kucerenco Galina-fosta directoare a centrului de astrologie din Chisinau- era profund copleșită de aceasta știință, eu am avut nevoie de ceva timp, pentru a o percepe. Într-o bună zi am intrat și eu pe tărîmul astrologic, nicidecum bănuind că ulterior voi deveni directorul centrului, continuind misiunea d-nei Galina.

Astrologia reperezintă disciplina, care contribuie mult la lărgirea orizontului conștient. Ne oferă posibilitatea de a pătrunde mai profund și obiectiv în esența lucrurilor.  Grație acestei discipline astrologul poate ajuta oamenii a se orienta mai bine, reușit în sfera socială, personală etc.

Paralel, a-și spune că astrologia este o disciplină foarte interesantă și captivantă. Te absoarbe într-u totul și cel mai important – ea oferă posibilitatea continuă de dezvoltare spirituală, intelectuală etc. Este o mană cerească , îndeosebi pentru cei care doresc să exploareze și să studieze cea mai superioară creatură-omul.

  1. Care este percepţia publicului din Moldova asupra astrologiei?

Ca astrolog realizezi că oamenii sunt diferiți. Fiecare se află la o anumită etapă de dezvoltare,  au interese diverse. Desigur,  o bună parte au o abordare scepticăși eu o consider normal ( singură 15 ani în urma aveam așa o atitudine). Obiectiv consider că, numărul de oameni ce simpatizează astrologia sau doresc să beneficieze de serviciile astrologice este nu atît de mare, dar nu suntem frustrați de aceasta. Scopul nostru constă mai mult în dezvoltarea, cercetarea și ridicarea nivelului profesional astrologic. Și numai adevaratul profesionalism, sincera dorință de a ajuta și dragostea față de oameni ajută în sporirea interesul față de astrologie.
Totodată, Statul Republicii Moldova nu recunoaște acest tip de activitate, astfel astrologilor le este foarte greu să se manifeste deschis, cu astfel de servicii și consultări.

  1. Ce ne puteţi spune despre scoala de astrolgie din Moldova ?

Sunt dispusă de a vă relata mai mult despre centrul nostru.  În anul 1990 a fost întemeiată Academia Astrologică de la Moscova- care a fost prima instituție astrologică de învățămînt,  scopul acestei instituții fiind ridicarea nivelului profesional al specialiștilor din acest domeniu și din domeniile disciplinilor oculte. Oameni din cele mai diverse regiuni ale CSI au început să-și facă studiile în Academie.Rectorul Academiei Astrologice este dl. Mihail Levin – doctor în științe astrologice, unul dintre primii și de vază astrolog rus.
În 1992a fost creată filiala Academiei Astrologice de la Moscova în Republica Moldova- la Chișinău, guvernată de d-na Galina Cucerenco Alexandru. La baza ei au stat cca 50 de persoane din diferite domenii de activitate, preponderent profesori și cercetători. Ulterior au fost instruiți de către astrologii ruși și iată așa s-a început cercetarea mai aprofundată a astrologiei în RM. Ulterior, elevii au devenit profesori la rîndul lor care acum se bucură de stimă și apreciere. La moment, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, există approximativ cca 200 de profesioniști în domeniul

  1. Cum consideraţi ca puteţi contribui la promovarea astrologiei ?
Într-adevăr cred că noi putem contribui mult în dezvoltarea astrologiei. 
În primul rînd, aceasta e posibil printr- o colaborare intensă și fructuoasă cu țări care au transformat astrologia într-o tradiție. Un alt moment important este schimbul de experiență. Deoarece avem foarte mulți și buni specialiști moldoveni și ruși care nemijlocit cercetează domeniul astrologic și suntem siguri că și Romania are la fel astfel de specialiști. 
Deaoarece astrologia este o disciplină guvernată de Uranus- colectivul și spiritul comun sunt unele din caracteristicele și resursele principale – numai impreună putem dezvolta, realiza, obține rezultate cât mai înalte!


Mulţumim şi vă mai aşteptăm la Iaşi.

Niciun comentariu: