Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 17 februarie 2014

Ce facem astazi ? 17-23 februarie 2014
Tranzitul planetei Venus prin Capricorn, dus-intors si revenire :) timp in care s-a intalnit de doua ori cu planeta Pluton (si deci cu cuadratura cu Uranus), ne-a oferit un antrenament al planului afectiv. 

Constient sau inconstient am dezvoltat capacitatea noastra de “a iubi” si, eventual, am pus bazele unei noi “proceduri” de traire (perceptie, simtire) si manifestare a sentimentelor.

Ne-am primenit inima precum si intelesul compasiunii si al afectivitatii - daca ne-am lasat primeniti.

Totul s-a derulat pe fondul ultimelor teste de tipul Nodul Nord in Scorpion – ceea ce in planul fizic s-ar putea observa ca niste trairi foarte profunde si rascolitoare. Acestea au adus la suprafata cele mai semnificative resturi de neiertare pentru a le prelucra, precum si de neacceptare a unor noi adevaruri si valori, care, isi tot fac loc in viata noastra si catre care pana la urma ar fi potrivit sa privim macar.

In functie de cum ne-am asezat in schema principiilor si valorilor pe care le-am ales sa ne reprezinte, in continuare incepem sa construim relatii noi, de tip nou, sau in noi conditii de colaborare.
Incepem sa ne si vedem, nu numai sa ne impiedicam unii de altii si, pana la urma o sa ne si iubim. Inima e pregatita, mai lucram putin la tiparele mentale si peste un an si jumatate vom fi poate o echipa rodata si sudata, gata sa incepem o viata noua si antrenati sa ne punem in slujba celorlalti, a tuturor, deci si a noastra, avand grija de noi insine (daca ne uitam la Nodul Nord care va tranzita semnul Balantei si va intra in semnul Fecioarei).

In aceasta saptamana ne intalnim cu ultima ocazie de a folosi influenta energetica a cuadraturii Uranus-Pluton in interactiune cu Jupiter retrograd in Rac. Luna va intra din nou in configuratia de cruce cosmica, alaturi de perechea Pluton-Uranus si de Jupiter dar, e ultima colaborare cu Jupiter retrograd in Rac.
Poate fi un moment in care putem extinde foarte mult constiinta, viziunea, perceptia asupra subconstientului – la maximul posibil pentru fiecare dintre noi. Si ne mai ajuta si Mercur retrograd in Varsator.

Poate ar fi potrivit sa lasam pentru cateva zile toate prejudecatile deoparte, sa acceptam orice idee aparent imposibila ca fiind in curs de dezvaluire si de potrivire in logica noastra, la un anumit moment ulterior.  

Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de descrestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: