Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 17 martie 2015

Ce facem astazi ? 17 martie 2015





 Schimbarea presupune faze diferite de lucru, in care facem diferite tipuri de efort, ca intensitate si ca durata de implicare. De cele mai multe ori ultimul pas al unei etape inseamna doar curaj, disponibilitate, credinta in binele pe care urmeaza sa-l traim realizand transformarea.

Suntem in saptamana trecerii intre etape in cadrul ciclului anual.
Anul acesta insa aceasta trecere este accentuata, dpdv energetic, deoarece, suntem astazi in ziua ultimului episod al cuadraturii Uranus-Pluton, la finalul unei etape inceputa in anul 2012, care se incadreaza in alte cateva repere mai largi de timp – daca ne raportam la ciclul Uranus-Pluton care a inceput in anii ’60.
Dar “punctual”, la nivel personal, doar cei care au trait anii ’60 astfel incat sa aiba amintiri relevante, pot face niste conexiuni cu aceasta perioada. Ceilalti muncesc la schimbarile din viata lor ghidati doar de indemnul interior, fara repere din trecutul acestei vieti.
Un moment similar celui 2012-2015, daca ne raportam doar la ciclul acesta, ar mai fi peste vreo 130-150 de ani si, contextul ar fi altul, cu alte lectii de invatat.

In oricare din situatii ne-am afla, ar fi potrivit sa ne folosim puterea personala pentru a ne angaja in acel ultim pas, care ne cere, nu neaparat efortul de a muta muntii din loc, ci acela de a accepta ceva nou in viata noastra.

Tot efortul de pana acum poate deveni zadarnic daca nu lasam fluxul sa ne poarte in directia potrivita pentru noi acum. Acest lucru ar putea insemna si doar sa acceptam ca fiind posibile unele idei, propuneri, care vin catre noi.
Poate ca nici nu este nevoie sa declaram public nimic.
Dar este important ce declaram catre noi insine.
Este important sa avem starea aceea de plutire odata cu fluxul, ca sa lasam spatiul nostru energetic sa se umple cu tot ce ne-ar fi de folos, in continuare.

Aduc aici un fragment din buletinul energetic al saptamanii, cu increderea ca membrii grupului AstroMercur vor accepta si vor intelege de ce fac asta :)

"Exista posibilitatea ca aceasta trecere intre etape sa fie de fapt o granita energetica mult mai importanta, dar oricat am argumenta acest lucru nu avem garantii palpabile, concrete, asa cum cere mintea celor mai multi dintre noi.
Daca tinem cont si de celelalte colaborari planetare care creeaza un fond astral special atunci am putea spune ca in planurile energetice se intampla lucruri bune si, pentru a le materializa si aici in planul fizic trecem prin niste etape de pregatire, curatare si eliberare de spatiu energetic.
De fapt, incheiem acum aceasta pregatire si ne luam in maini potentialul cu care vom lucra in continuare.

Acest potential exista in noi, nu proiectati mental ideea ca vine de undeva si noi stam la panda sa prindem vreo bucatica, poate chiar sa ratam prinderea :)
Se produce o reactivare, din interior, asa cum va imaginati voi interiorul vostru, pe conexiunea cu aspectul divin al fiintei voastre. [prin colaborarea Luna-NS-Uranus-Marte din ziua echinoctiului]

Sa ne ierte cei care nu stiu ce inseamna aspectele astrale si sa sara peste acest paragraf :
[fondul : Saturn in Sagetator, si acum retrograd; Saturn cuadratura Neptun (Pesti); Jupiter (Leu) trigon Uranus (Berbec); Saturn conjunctie punctul de spirit, a fost in mers direct si apoi urmeaza si retrograd; piramida pe semne de foc cu ASC – Jupiter – Uranus, Luna la echinoctiu, simultan cu Mercur-Neptun opozitie Lilith si careu in T cu Saturn si ASC; si ma opresc, mai vorbim pe FORUM daca vreti]

Curatarea si eliberarea de spatiu energetic este foarte bine potrivita pe faza de descrestere a Lunii, si este accentuata si putem spune chiar fortata, de conjunctia cu Scheat – moment de recunoastere a temerilor si de eliberare tocmai prin aceasta recunoastere. Putem considera aceasta conjunctie si deci acest moment ca incercarea finala de a scoate maximul posibil din ceea ce ar fi sanatos de eliberat din noi, pentru a realiza un ultim act de vindecare a sufletului.Pentru ca echinoctiul ne aduce timpul in care n-ar mai fi potrivit sa lucram la propria vindecare, pentru ca n-ar mai fi nimic de vindecat. Este important sa schimbam perceptia pe care o avem (daca o mai avem) asupra noastra, prin care ne consideram “bolnavi” sufleteste, prin care ne consideram “raniti” indiferent de tipul de experienta prin care consideram noi ca ne-am ranit.

Starea interioara in care acceptam o rana, presupune sa acceptam o neiertare, fata de altii sau fata de noi.
Mai avem aceste zile in fata pana la Luna Noua, sa lucram intens la acest subiect al iertarilor si sa ne lamurim definitv ce inseamna experienta iertarii.
Asta nu insemna ca epuizam acum subiectul.
Dar acum putem realiza un proces de constientizare , cu eficacitate maxima.
Constientizarea presupune chiar si niste fractiuni de secunda de “intelegere” a unui subiect.
Din acele fractiuni de secunda insa, se naste o intelepciune aplicabila ulterior in cursul experientelor noastre.
Poate fi de mare folos sa ne jucam cu acest inteles al constientizarii zilele urmatoare.

Va reamintesc ca observarea va ajuta sa va plasati in pozitia potrivita pentru voi.
Dar de data aceasta nu ajunge doar sa observam, este important sa aratam Universului ce alegeri am facut, prin intentiile noastre stabilite clar in noi, prin gesturi, decizii, cuvandul potrivit rostit la momentul potrivit si asumat, in deplina cunostinta de cauza.

Nu va luptati cu nimeni :)
Amintiti-va filmul Matrix : cum se uita Neo la gloantele care veneau spre el si cum le-a oprit – imediat dupa ce a devenit constient de cine este de fapt. Cum a inceput atunci sa vada “reteaua”, “programul”. Acela a fost un moment de constientizare care s-a nascut din faptul ca a crezut in el, s-a asumat pe sine si si-a asumat sarcina, drumul, treaba pe care el o avea de facut, intelegand ca este in puterea lui s-o faca din moment ce i-a fost atribuita.

La fel privim si noi provocarile care vin sa ne scoata din vibratia personala, din Lumina noastra.
Faptul ca le privim le scade puterea perturbatoare.
Cand ne luptam cu ele le crestem puterea si ne-o risipim pe a noastra.
Mai departe este doar un exercitiu de transformare, nu o lupta.
Este posibil ca in planul fizic sa nu se produca evenimente majore in preajma noastra.
Dar in planul energetic se joaca un joc de putere.
Iar starea noastra luminoasa are o contributie importanta acolo sus si deci si aici, jos.”


Cei care sunt prezenti si constienti in procesul schimbarii vad si simt cum se potrivesc sau nu se potrivesc lucrurile si, in functie de aceasta fac alegeri si folosesc fluxul sincronicitatilor.
Ceilalti, care inca sunteti nedumeriti si nu vedeti nimic bun, sau nimic in curs de a se schimba, faceti ceva diferit zilele acestea. Doar alegeti sa faceti asta si veti fi inspirati ce si cum sa faceti. In felul acesta va lansati intentia de a trai altfel, daca doriti si alegeti asta.

Intre timp, FOLOSITI-VA Lumina :)  - aceasta nu este o lozinca.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !
Va invitam sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea.

Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: