Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 3 martie 2015

Ce facem astazi ? Ce facem cu luna martie ?
Suntem la jumatatea ciclului curent al fazelor Lunii – ciclu in care se produc evenimente astrale cu impact major in dezvoltarea noastra la nivel energetic, in planul constiintei.

Urmeaza o perioada care ne ofera posibilitatea, dar si puterea de a face o transformare importanta, la nivel personal. In functie de cum facem fiecare dintre noi, aceasta transformare, vom realiza si transformarea la nivel de grup-comunitate, la nivel extins, chiar planetar.

Din luna decembrie anul trecut pana in februarie, s-au produs in mod accelerat modificari in modul in care privim si intelegem anumite experiente pe care le derulam in anumite domenii de viata,fiecare dintre noi, incepand cu anii 2009-2010.
Am traversat  situatii care au avut rolul de a ne repozitiona in diferite puncte de observare a acestor experiente si, am ajuns sa privim si in urma si inainte, altfel.

Suntem pregatiti sa preluam sarcini noi in programul nostru de viata.
Si asta facem acum.
In ultimii trei ani, omul care suntem, fiecare, am renegociat “fisa postului” :)  in viata noastra.

Foarte multi dintre noi sunt foarte implicati in viata profesionala si sunt in stare sa se mobilizeze si sa faca eforturi mult mai mari decat s-ar fi gandit vreodata, neglijand alte aspecte ale vietii.
Altii muncesc cu aceeasi implicare (exagerata) in viata de familie sau poate intr-o relatie, neglijand restul.

Cum ar fi ca in luna martie … sa translati dedicarea si responsabilizarea maxima, fata de voi insiva ? … sa va oferiti atentia si grija voastra ? … sa va respectati alegerile sufletului ?

Schimbarea  readuce echilibrul.
Faza de Luna Plina de joi 5 martie, (cu Luna in semnul Fecioarei) vine cu un puternic impuls de rasturnare a ordinii, pentru a restabili noi repere dupa care sa reconstruim totul intr-o noua ordine.
Se creeaza conditiile conflictului necesar precum si ale dizarmoniei motivante, tocmai ca sa ne ajute sa iesim din blocajul convingerilor care ne blocheaza cresterea.

Deci, nu ne luptam cu ceea ce ar putea reprezenta haos.
Ar fi potrivit sa transformam impulsivitatea (daca apare) si sa folosim curajul pentru a face ce am ales sa facem.

Efortul pe care l-am facut pana acum va fi recompensat prin situatii care vin in intampinarea schimbarile la care lucram. Este posibil sa simtim nevoia de indrumare si, in acelasi timp, exista posibilitatea de a intalni indrumarea. Apare informatia, mesagerul, indrumatorul. Ramane sa alegem daca si ce ascultam, ce indemn urmam.
In acelasi timp putem fi de ajutor altora, prin incurajarea si sustinerea celor mai fragili ca noi.

Trecem prin faza de Luna Plina care este un adevarat exercitiu de transformare personala, dar, am facut efortul necesar, deja. Acum ne restabilizam interior, prin perceptii noi care devin repere noi.
Apoi, pana la Luna Noua cand va fi si echinoctiul de primavara, vom implementa noua atitudine si noul mod de implicare personala in ceea ce facem.

Este important sa folosim situatiile si, sa folosim modificarile care se produc in flux.
Observati cum se produc aceste modificari, cum se reorganizeaza curgerea actiunii.
Amintiti-va ca fluxul sincronicitatilor se actualizeaza in functie de modificarea tuturor variabilelor din planul energetic – unde intelegerea noastra logica nu tine pasul cu ritmul acestor actualizari.

Dupa Luna Plina intram in faza de descrestere a ciclului curent al fazelor Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, FOLOSITI-VA  Lumina :)  - aceasta nu este o lozinca.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !
Va invitam sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea.

Va asteptam in comunitatea Astro Mercur (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: