Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Ce facem astazi ? 4 aprilie 2015




 Dincolo de manifestarile agresive din planul colectiv, la nivel individual acest moment al Lunii Pline si al eclipsei ne ajuta ... si prin constientizari dar si printr-un impuls de a ne misca, pe directia potrivita fiecaruia.

Poate fi un „moment” in care se poate intelege mai mult si mai bine sensul evolutiei, in etapa actuala sau chiar pentru intreaga viata pentru cei mai curajosi sau mai curiosi.

Chiar daca teoretic este vorba despre o perioada tensionata, practic exista potentialul pentru adaptabilitate emotionala, avem resurse activate, in functiune, pentru a ne reorienta si pentru a ne repotrivi in curgerea evenimentelor.

Va invit sa observati cum sunteti indrumati sa faceti un pas important, o alegere sustinuta si cu implicarea cel putin la nivel de intentie, daca nu si prin gesturi concrete. 
Nu inseamna ca si facem lucruri extraordinare astazi, dar intelegem si/sau avem confirmarea pentru a le face in continuare. Unii poate chiar le fac, daca se mentin intr-o stare de echilibru – este important astazi, (ca intotdeauna de fapt) sa alegem din starea de echilibru ... 

Poate ati observat deja aceasta indrumare, - eu cred ca ea se manifesta oricum, uneori insa mai clar si mai insistent, ca si in aceste zile.
Pot fi manifestari exterioare, in jurul nostru sau pot fi reluari mentale ale unor episoade din trecut, si pot fi multe alte forme de indrumare pentru ca, fiecare primeste indrumare dupa cum este potrivit intelegerii personale, dupa cum suntem antrenati sa preluam si sa procesam informatia.

Felul in care se potrivesc lucrurile ne arata, fiecaruia, ceva, ceva ce putem folosi acum, pentru a ne potrivi in fluxul sincronicitatilor.

Este important sa ne asumam ideea, sentimentul, alegerea … sa fim convinsi si increzatori.
Chiar si cand pun o intrebare in sensul de a primi un raspuns-indrumare, daca o pun cu increderea ca ma implic in ceea ce aleg sau in ceea ce primesc ca indrumare, confirmarea vine imediat ... daca nu am aceasta convingere confirmarea vine mai greu, de fapt vine dupa ce se tot repeta experienta ca sa ajung in starea de convingere, disponibilitate de a ma implica si incredere in efortul meu.

Noi am inceput sa lucram cu influentele astrale ale aceastei perioade dintre eclipse, mult timp inainte, am simtit tot felul de stari, am primit indrumare, ne-au aparut situatii, oameni, ganduri, cu care am lucrat deja, in sensul de a ne mai lamuri interior si de a alege cum ne implicam in continuare.
Absorbim foarte multa informatie si nu numai in mod constient.

Toate acestea au avut si rolul de a ne ajuta sa "percepem" si sa ne lamurim, pentru a ne stabiliza in ceea ce dorim de fapt, potrivindu-ne astfel in fluxul sincronicitatilor.

Revenim acum asupra ideii de baza, pe care am tot analizat-o cel putin in ultima luna :
Transformarea poate fi majora, de nivelul unui salt - eu nu vreau sa folosesc cuvinte mari, ca sa nu trecem pe langa ele.
La fel ca in orice criza - daca o privesti ca pe o criza, te poti panica, sau cel putin ai emotii.
Daca privesti un salt in constiinta ca pe lucrul normal de facut acum, atunci chiar faci ce ai de facut, pur si simplu. Abia dupa ce aterizezi iti dai seama ce ai facut si ce bine iti este 


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - aceasta nu este o lozinca.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !
Va invitam sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea.

Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: