Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 13 decembrie 2012

Luna Noua in semnul Sagetatorului - 13 decembrie 2012







   Faza de Luna Noua se formeaza joi 13 decembrie, ora 10,40 in semnul Sagetatorului.
Luna Noua este neaspectata, Soarele si Luna in conjunctie nu formeaza alte aspecte astrale. Astfel ca este posibil sa percepem mai greu mesajul astrelor. Sa nu vedem foarte limpede si imediat efectul influentelor astrale.

Suntem din nou la inceput de ciclu al fazelor Lunii, in fata unui moment de nou inceput, pentru un drum nou sau pentru o etapa noua pe acelasi drum ales. Energia este minima, deci, inceputul se face prin stabilirea intentiei, prin planificare, prin gandirea strategiei, plantarea semintei (a ideii). In aceasta faza, Luna ofera o forta deosebita gandului si cuvantului, astfel ca este important sa ne focalizam atentia asupra ideilor si planurilor constructive.

La nivel individual, noul inceput se poate manifesta in zona din harta natala pe care se formeaza Luna Noua – gradul 21,45 Sagetator. Acolo ar fi potrivit sa ne focalizam resursele si potentialul pe care il aduce acest moment, acceptand o viziune mai larga asupra scopului stabilit.
La nivel de grup (comunitate) ni se deschide o cale noua pe care suntem ajutati sa construim pe termen lung. Dar pentru aceasta ar fi potrivit sa ne desprindem de un trecut care ne blocheaza mai ales mental.

Planeta Jupiter, care guverneaza semnul Lunii Noi, se afla intr-o conjunctie la grad perfect cu Lilith, in semnul Gemenilor si in casa a patra a temei Lunii Noi. Si nu formeaza alte aspecte decat un trigon cu ascendentul momentului si o opozitie cu Mercur, (conjunct cu Mijlocul Cerului, cuspida casei  a zecea).

Am amintit aceste detalii astrologice – care stiu ca-i incurca pe cei care nu studiaza astrologia si tocmai din acest motiv le evit de obicei – pentru a ajuta informatia sa ajunga dincolo de logica noastra, cea de toate zilele …

Este important acum sa facem cu adevarat un efort si sa recunoastem tiparul mental care inca poate sa ne mai blocheze mersul inainte. Toate celelalte aspecte astrale lucreaza prin noi dar, efectul vizibil, pentru fiecare, depinde si de disponibilitatea noastra de a renunta la control, de a renunta la a forta derularea experientelor. Acest rezultat depinde si de capacitatea noastra de a recunoaste ce nu ni se mai potriveste precum si de curajul si hotararea cu care renuntam la ceea ce nu ne mai este necesar.

Este important sa ne eliberam mintea de orice gand care ne limiteaza viziunea, sa largim cat mai mult perspectiva si sa acceptam si posibilitatile pe care nu le-am vazut inca.
Mai ales ca planeta Uranus isi reia mersul direct, putin inainte de momentul fazei de Luna Noua si, formeaza un trigon cu Mercur. Cumva, mintea noastra este mult extinsa, ca intr-o incercare de a depasi orice bariera. Iar puterea gandului  este foarte mare.
Aparent poate exista o anume confuzie (pentru ca Mercur se desprinde din cuadratura cu Neptun) dar, aceasta se dilueaza din ce in ce mai mult daca ne propunem si alegem sa percepem si sa folosim mesajul intuitiv.  

Fondul contextului astral se contureaza pe aceeasi colaborare Uranus-Pluton, care sustine in continuare procesul de schimbare, cele doua planete reconstruind din nou cuadratura. Iar directia pe care realizam schimbarea ne-o arata Saturn, din semnul Scorpionului, care, ne cere o reconfigurare totala a sistemului de valori si, ca sa realizam acest lucru este necesar sa ne reconfiguram pe noi insine, in intregime.

Este posibil sa nu vedem imediat calea si modul de actiune.
Dar planeta Venus realizeaza o conjunctie cu Nodul Nord, tot in semnul Scorpionului si tot in casa a noua a momentului de Luna Noua, unde se afla si Saturn. Astfel ca, vrem sau nu vrem, pricepem sau nu pricepem, prin experientele de viata si prin situatiile pe care le vom depasi, ne vom regasi fata in fata cu noi insine, cu sufletul nostru, cu aspectul spiritual al fiintei noastre sau, cu acel “ceva” interior care ne indruma si pe care ar fi foarte potrivit sa-l ascultam acum.
In felul acesta vom sti fiecare cum sa dirijam potentialul adus de 12.12.12 pe calea deschisa de Luna Noua.


Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Sagetatorului

Vibratia energetica a semnului Sagetatorului reprezinta evolutia, mai ales prin expasiunea constiintei.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta altruismul, dar si capacitatea de interactiona, de a experimenta, precum si increderea in planul divin, asa cum il percepem fiecare dintre noi.

Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Unde sunt eu acum, pe drumul meu?
Si unde vreau sa ajung?
Si cum anume ajung acolo?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Sagetatorului formuland un algoritm care sa reprezinte calea evolutiei, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze credinta si depasirea limitelor in modul de actiune . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Imi asum drumul ales,
Si imi focalizez toate resursele, necesare si nelimitate,
Pentru realizarea programului meu de viata. ”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Sagetatorului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii .

Primiti si raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: