Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 26 decembrie 2012

Luna Plina in semnul Racului – 28 decembrie 2012







   Faza de Luna Plina se formeaza vineri 28 decembrie, ora 12,21 in semnul Rcului si, amplifica tema solstitiului de iarna aratandu-ne o cale de urmat.

Aceasta influenta energetica ne ajuta acum sa ne armonizam “caminul” astfel ca, ne orienteaza atentia si efortul catre mica si marea familie.  Prin experientele de viata derulate acum, putem dezvolta o atitudine mai responsabila, in primul rand fata de membrii colectivitatii.
Luna Plina in semnul Racului, ne poarta catre un efort maxim de transformare personala, la nivel individual, cu efect major in planul colectiv. Efortul precum si efectul sunt sugerate, dar si sustinute, de prezenta planetei Pluton alaturi de Soare, chiar pe Mijlocul Cerului, fata in fata cu Luna. Planeta Uranus mediaza aceasta confruntare energetica si, simultan sustine si interactiunea dintre planeta Jupiter (in mers aparent retrograd, alaturi de Lilith) cu planeta Marte.

Este important acum sa largim viziunea asupra propriei realitati si sa ne clarificam imaginea de ansamblu.
Exista destule indicii astrologice care sugereaza schimbarea unei situatii, printr-o ruptura mai mult sau mai putin brusca, sau surprinzatoare, prin desprinderea de un trecut pe care l-am implinit deja si care nu mai are nevoie de resursele noastre emotionale.
Cei care nu s-au desprins inca din acest blocaj al trecutului, sunt prizonierii unei logici oarecum depasite, ai prejudecatilor si, se raporteaza inca la asteptarile celorlalti.

Oportunitatile si noile repere sunt deja in preajma noastra si, este important sa le descifram potentialul.
Influentele astrale ne deschid calea unei renasteri dar, este necesara implicarea noastra pe termen lung. Este posibil ca pana la finalul anului, sa depasim un test de maturitate, printr-o limitare a personalitatii, prin ruperea si/sau schimbarea ordinii stabilite, pentru a elimina (din nou sau, in sfarsit)atitudinile ce intarzie evolutia.

Ar fi potrivit ca starea de conflict interior sa ne motiveze mai ales dorinta de a privi dincolo de iluzia a ceea ce consideram noi a fi realitatea - pentru ca astfel reusim sa traim, efectiv, ceea ce numim expansiunea constiintei si, putem vedea conjunctura favorabila pe care o aduce orice schimbare, pe care o putem folosi cu calm si detasare.
Prin acceptarea si intelegerea rostului situatiilor cu care ne intalnim, se poate depasi o faza de calire fizica si psihica prin care, dobandim o maturizare afectiva si emotionala, devenim si mai puternici.

Este important sa ne adaptam gandirea si atitudinea la conditiile deosebite de derulare a experientelor de viata care, este posibil, sa ne lipseasca complet de controlul de situatie. Avem acum posibilitatea de a vedea mai clar punctele slabe, in noi si/sau in viata noastra si de a le intari, prin autovindecare.

Influentele astrale ne sustin prin sansa si ajutor pentru a “primi” toate darurile. Suntem inundati de o energie creatoare care, aduce si ideile deosebite precum si impulsul puternic de a le materializa. Este important sa gestionam atent aceste resurse, pentru ca este posibil sa simtim un plus de energie fizica si psihica care sa genereze un comportament neobisnuit.

Confuntarea poate fi vitala si poate fi doar in interiorul nostru, ajutandu-ne sa realizam o revolutie personala, printr-un eveniment care este, acum, necesar pentru a evolua. La nivel individual, confruntarea si schimbarea se pot derula in sectorul de viata tranzitat de Luna Plina pe harta natala a fiecaruia dintre noi – gradul 7 Rac.

La nivel de comunitate, traim un timp al schimbarilor profunde si pe termen lung, cu privire la organizarea si functionarea societatii. Este important sa ne ajustam personalitatea si sa regasim stabilitatea emotionala in mica familie pentru ca apoi sa o manifestam in marea familie – societatea, cu mai multa responsabilitate morala si spirituala.

De asemenea, este important sa ne asumam alegerile facute.
Exista tentatia de a ramane in tiparul teoretic spiritual.
Acum insa, este important sa experimentam spiritualitatea. Sa lasam inima sa perceapa, sa simta si sa aleaga, libera de orice constrangere mentala, ghidata doar de mesajul sufletului.
Luna in crestere a amplificat din ce in ce mai mult potentialul energetic al saptamanii luminii si al solstitiului de iarna, iar faza de Luna Plina ne aduce o curgere energetica ce ne inunda pur si simplu, zguduind toate blocajele, de orice tip, cu scopul de a ne elibera de orice limita. Iar noi, primim cu recunostinta orice forma de ajutor.

Un mod de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Racului

Energia Lunii Pline in semnul Racului ne poate ajuta sa ne detasam de rolul nostru social si sa ne regrupam catre zona care reprezinta “familia”, “caminul”, acolo unde regasim forta interioara ce genereaza sentimentul de securitate cu care, mai apoi ne implicam in derularea experientelor de viata.

Este important sa intelegem ca sufletul nostru ne este cel mai valoros prieten, pe care ar fi potrivit sa-l asculatm cu mintea libera si inima deschisa.

Se identifica si se elibereaza temerile noastre privind asumarea unor responsabilitati precum si  acele blocaje emotionale legate de propria imagine publica, de realizarile sau nerealizarile noastre in planul social, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii . 

Intre timp, primiti si raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: