Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 26 octombrie 2015

Ce facem astazi ? 26-30 octombrie 2015




Luna aproape Plina si primaria Iasi

Ganduri de Luna Plina :)

Suntem din nou intr-un moment de potrivire la locul potrivit in momentul potrivit.

Urmeaza saptamana Lunii Pline a ciclului curent al fazelor Lunii, faza de Luna Plina formandu-se marti 27 octombrie, ora Romaniei 14:05 cu Luna la gradul 4 in semnul Taurului.



Suntem deja sub o influenta foarte subtila care, produce efecte la nivel subtil, in structura noatra energetica.
In functie de cum folosim aceasta influenta, efectele ar putea deveni si destul de vizibile.
De fapt, tensiunea (intensitatea) momentului de Luna Plina poate fi (si se cere a fi) gestionata ascultand si urmand mesajul intuitiv – ceea ce simt si imi vine sa fac. Si toata saptamana ne bucuram de aceasta influenta astrala puternica.

Este important acum sa avem o abordare pragmatica a procesului intuitiv.
Suntem pregatiti pentru acest lucru, dupa cele trei etape de retrogradare ale planetei Mercur de anul acesta si, mai ales dupa ultima, pe care am derulat-o sub influenta trigonului Jupiter (Fecioara)– Pluton (Capricorn) si, pe care abia am incheiat-o intr-un frumos exercitiu sub influenta opozitiei Mercur (Balanta) -Uranus (Berbec) - de fapt asa am si inceput-o, doar ca la intrarea planetei Mercur in mers aparent retrograd opozitia nu era chiar la grad perfect.
Intre timp am lucrat cu cuadratura Mercur –Pluton in cele trei faze ale retrogradarii, cu Mercur in mers direct-retrograd-direct.

Prin urmare, suntem pregatiti sa gandim altfel, si/sau, suntem pregatiti sa confirmam inca o data ca deja gandim altfel. Si din acest punct, mai departe, lucrurile se leaga, folosind cu incredere drumul care se construieste sub privirea noastra ... daca privirea cauta drumul :)

Sustinerea astrala este puternica, conexiunea stabila, mesajele cumva imperative si, ar putea fi foarte important sa le primim, sa le folosim, sa le valorificam.

Intr-un astfel de peisaj al influentelor energetice, convingerea noastra si increderea in noi, in ceea ce simtim, ar putea fi foarte importante. Oricand sunt importante. Acum insa ne-ar ajuta sa fim constienti de acest lucru.

Nu fermitatea incapatanarii ne ajuta acum.
Puterea care se naste din siguranta pe care ne-o transmite increderea in noi, deschide accesul catre potentialul pe care il putem folosi acum.

Suntem pregatiti sa percepem indrumarea si s-o folosim, sa ne pretuim si sa ne folosim efortul, experienta, rezultatele la care am ajuns. Ramane sa alegem sa si facem asta.
Simtim puterea si increderea. Suntem intr-un moment in care ar putea fi potrivit sa le alegem, sa le folosim. Simtim si acest imbold. Urmeaza sa-l urmam :)

Esteposibil sa apara factori care sa ne abata de la a urma indemnul – foarte subtili, aparent fara legatura cu subiectul de lucru. Suntem astfel stimulati sa realizam acea transformare a omuletului, minim necesara pentru a lasa capacitatile latente sa se activeze si sa se manifeste. Contextul astral ofera ajutorul si indrumarea pentru a realiza o stabilizare pe noul nivel de lucru in procesele intuitive, dpdv al adaptarii personalitatii noastre.

Ne-ar putea fi de folos sa fim constienti ca in structura noastra energetica  se produc transformari.
Pasul urmator ar fi sa alegem sa folosim, constient, aceste transformari.
Astfel le aducem in planul constient si ajungem si la logica producerii lor, in concordanta cu procesul personal de transformare.

Si ca sa foloim din plin energia Lunii Pline, extindeti privirea si asupra relatiei cu planul divin, cu echipa personala, cu ghizii – de oricand si de oriunde. Cum colaborati ? Cum transmiteti ? Cum receptionati ? 
Puteti intelege aceasta colaborare ca pe orice relatie ? pur si simplu ?
Luna Plina ne-ar putea arata cum ne ajutam singuri, prin aceasta colaborare cu echipa energetica.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma marti 27 octombrie, cu Luna in semnul Taurului pe gradul 4. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: