Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 24 ianuarie 2016

Ce facem astazi ? Ganduri de sub Luna Plina



Faza de Luna Plina, cu Luna la gradul 3:30 Leu, duminica 24 ianuarie la ora 3:44

 Acest ciclu al fazelor Lunii, prin potrivirea lui cu ciclul retrogradarii planetei Mercur,  ar putea fi momentul cheie al anului, prin faptul ca asezam baza intelegerii noastre cu care vom lucra pana in decembrie cand, Mercur va incepe al patrulea ciclu de retrogradare. 
Ciclul respectiv se va derula in ianuarie 2017, dar Mercur va reface in orb foarte mic conjunctia cu Pluton, chiar la momentul retrogradarii si, apoi din nou la final de ianuarie 2017. 
Exact peste un an vom face saltul urmator, in dezvoltarea planului mental si, vom aseza baze noi de lucru, asa cum facem acum.

Luna Plina ne lanseaza in ultima etapa a colaborarilor astrale ale planetei Mercur din acest ciclu al retrogradarii sale, chiar din conjunctia cu Pluton, in semnul Capricornului – semn al structurii si al restructurarii. (Despre reconstructia sub influentele tranzitului planetei Pluton)

Daca in decembrie, in prima etapa a ciclului retrogradarii  ne-am intalnit cu niste idei, cu niste ganduri sau cu parteneri de experienta,  cu care am derulat si exercitiul comunicari, ar fi fost momentul potrivit sa observam un tipar cu care putem lucra acum si din care putem iesi.
In prima jumatate a acestui ciclu al fazelor Lunii am derulat faza constientizarilor.
In ultima etapa (28 ianuarie-8 februarie) este posibil sa trecem prin faza decizie -realizarea schimbarii -folosirea oportunitatii (materializarea sau generarea fluxului de materializare).

Prin urmare, daca sunteti intr-un "blocaj", de orice natura, poate ar fi potrivit sa aveti curajul de a nu mai controla lucrurile - dar nu faceti asta cu frica de ce s-ar putea intampla in lipsa controlului vostru. Faceti asta cu increderea ca voi construiti varianta potrivita momentului.

Prin adaptarea atitudinii si acceptarea unei schimbari oricat de mica, capacitate de intelegere si de comunicare creste brusc, are loc o extindere a constiintei tocmai pentru ca am vazut tiparul de gandire, - sau tocmai pentru ca am acceptat alta varianta chiar daca nu stim ca prin asta iesim dintr-un tipar de gandire.

Aceasta faza de Luna Plina ne stimuleaza sa invatam prin traire, fara influente si explicatii exterioare.
Daca simtiti undeva in voi „ruperea”, lasati-o sa curga.
Este important sa nu ne incrancenam si sa nu cerem socoteala nimanui ... nici Universului.
Este unul din acele momente cand sunt „eu cu mine”, cand facem alegeri importante de corectie a drumului si a mersului pe drum. Poate fi un moment potrivit sa integram in noi, schimbarea facuta prin transformarea noastra.

In astfel de momente, este foarte posibil sa traim descurajarea, mai ales ca acum in peisajul astral are si Lilith o pozitie de forta -opozitie la Uranus (Berbec), cuadratura la Mercur-Pluton (Capricorn).
Dar in logica divina descurajarea poate fi o faza intermediara „normala”, pentru ca traind descurajarea si depasind-o ne sporim puterea personala. Antidotul pentru descurajare vine din conjunctia Jupiter-Nod Nord, inca in trigon cu Mercur-Pluton, daca ne uitam la „cum sa folosim energia” si nu la „ce se intampla”. Metaforic vorbind, echipa (energetica) este mai tare decat orice provocare.
Curaj si incredere maxima!

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 8 februarie, in semnul Varsatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: