Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 28 octombrie 2017

Gândirea intuitivăRezumat - Atelierul Astro Mercur dedicat ciclului Lunii Noi in Balanta. [varianta audio a atelierului]

Timpul pe care il traversam in acest ciclu, al Lunii Noi in Balanta, poate stimula foarte mult creativitatea dar, va invit sa priviti creativitatea pornind de la actul creatiei obisnuit, al fiecarei zile, al fiecarei experiente, situatii, moment.

Intreg acest ciclu este o invitatie la deschidere intuitiva, catre dialogul constient cu sursa de inspiratie a fiecaruia dintre noi. Se activeaza acum exercitiul (si deci si potentialul) tranzitului planetei Jupiter prin semnul Scorpionului – pana la finalul lunii octombrie 2018, facem un antrenament prin introspectie si autoanaliza, reazesand lucrurile si prioritatile in viata noastra. Efectul simultan dar, cel mai important (inteleg eu astfel) ar putea fi crestearea puterii interioare. Si, vom folosi mai mult si mai profitabil pentru noi aceasta putere interioara.
Cumva, urmeaza sa traim timp de un an de zile, o faza de regenerare, dupa perioada cuadraturii Uranus (Berbec)-Pluton (Capricorn) pe care am trait-o cu totii destul de intens inca din anii 2010-2011, avand si sustinerea colaborarii Saturn (Sagetator)-Uranus.

Incepem sa lucram cu energia Jupiter-Neptun si Jupiter-Chiron, pana la toamna, completand nivelul mental rational, cu abilitati intuitive. Pe parcursul tranzitului planetei  Jupiter prin Scorpion putem ajunge la normalul paranormalului. Va fi sutinut accesul la cunoastere, schimbul de informatie, de experienta, lucrul constient cu gandul si puterea gandului.

Pana la Luna Plina (4 noiembrie) este posibil sa percepem mai clar si mai intens ghidarea, vom fi in energia mintii intuitive si, putem dezvolta, constient, gandirea intuitiva.

Devine important sa ne eliberam din tiparul “mintea spune”.
Mintea doar gazduieste procesul gandirii.
Eu gandesc si eu alimentez procesul gandirii, cu ceea ce este “adevarat” pentru mine, cu ideile valabile pentru mine, cu ceea ce am stabilit ca stiu, in ambele variante : constructiv sau destructiv.
Alimentez gandirea astfel si, materializez in aceste conditii.

Daca ne deschidem catre comunicarea intuitiva, daca facem liniste oprind rulajul mental, se instaleaza gandurile care ne indruma. Procesul de transmitere a informatiei curge in stare de constienta, doar amintindu-ne ca acest proces are loc. Si, las sa se instaleze gandul indrumare. Stiu ca se instaleaza deci, il las sa se instaleze.

Daca acceptam ca suntem energie si ca totul este energie, atunci stim ca exista conexiunile energetice.
Firul scurt exista si informatia curge. Eu am doar de receptionat.
Daca am o intrebare, receptionez gandul-indrumare cand ies din ingrijorarea mea.
Ingrijorarea muta atentia de pe transferul informatiei si, receptia informatiei se diminueaza pana la pierdere.

Prin urmare, imi amintesc ca sunt indrumat - sunt prezent in proces.
Eu intreb stiind ca aflu.
Las sa se instaleze gandul – indrumare si, materializez realitatea in care STIU.
Sunt in realitatea in care zic eu ca nu stiu.
Aleg si materializez realitatea in care stiu.
Poate fi aceasta cea mai rapida materializare – materializarea realitatii in care stiu.
Pot?
Totul se naste din ce cred eu.
Daca sunt aici si daca am instrumentele, inseamna ca pot.
Daca nu puteam, nu veneam sa pot.

Momentul in care “STIU” are o energie de impuls, de initializare, pe care ar fi potrivit sa o folosesc, sa n-o las sa se risipeasca. Cand se instaleaza un raspuns, acesta vine cu starea si cu increderea care materializeaza. Si vine si cu un strop de bucurie.
Daca incep sa pun intrebari care se nasc din indoiala, acea energie se dilueaza.
Urmeaza sa revin in starea aceea a impulsului initial si, de cele mai multe ori, oamenii revin acolo cu argumente, ies din logica intuitiva si intra in logica gandirii obisnuite care, urmeaza un tipar limitativ.

Este important sa folosim momentul initial si sa alegem. Dupa care urmeaza secundele care confirma si sustin alegerea sau o ajusteaza.
Din momentul in care alegem sa colaboram cu mediul energetic, gandirea intuitiva produce efecte mult mai vizibile, concrete. Cand aleg stiu ca primesc confirmarea, sau indrumarea pentru ajustare. Aleg stiind ca sunt in dialog.

Gandirea intuitiva presupune sa gandesc in termenii procesului intuitiv – imi ofer linistea mintii, fac ordine, sunt prezent.
Stiu ca sunt in procesul intuitiv pe care il generez si il folosesc.
Folosesc conexiunea mea cu ghidul, cu echipa de ghizi, intreb si stiu ca primesc indrumare.
Fiecare nelamurire a mea initiaza un dialog din momentul in care se contureaza, daca eu sunt prezent in proces. Transferul de informatie are loc si cand nu sunt prezent, insa fara receptia informatiei.

Cu energia tranzitului planetei Jupiter prin Scorpion (pana in octombrie 2018) si prin colaborarile cu Mercur, Neptun si Chiron, ducem gandirea la un nivel mai inalt.
Dar, mai inalt poate insemna mai simplu, daca vorbim despre “a gandi”.
Pare potrivit sa gasim schema proprie de gandire-comunicare intuitiva, acum, cand suntem sustinuti energetic, dar cand suntem si solicitati sa ne asumam nivelul acela mai inalt pe care sa derulam procesul gandirii (care, este de fapt o resursa).
Secretul si primul pas in manifestarea secretului ar fi sa-mi amintesc ca eu gandesc, deci eu gestionez procesul gandirii, eu aleg ce si cum gandesc, eu fac liniste si ordine in spatiul mintii si, eu las sa se instaleze gandul indrumare – tocmai pentru ca l-am cerut si am creat spatiu si conditii pentru instalare.
Poate va este de folos acest material : http://astromercur.blogspot.ro/2017/10/ce-facem-astazi-9-octombrie-2017.html

Va invitam alaturi de noi in programul Astro Mercur 

16 noiembrie 2017, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden

22 noiembrie 2017, 17:00 – 21:00
Iasi, Hotel Eden


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 4 noiembrie 2017, cu Luna in semnul Taur. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: