Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 23 aprilie 2018

Ce facem astazi? – (re)asezare in fluxul sincronicitatilor.



 Suntem in ciclul Lunii Noi in Berbec. Avem la dispozitie un ciclu care, poate fi un timp de (re)activare a puterii interioare.
Chiar perioada ramasa pana la Luna Plina poate fi un timp de “imputernicire” :)

Folositi aceste zile ca sa va ajustati directia si mersul pe drum.
De la detalii minore pana la alegeri majore.
Toate au importanta lor.
Nu categorisiti nimic.
Doar lucrati cu ce se activeaza in fata voastra.


Ce fac eu aici (in contextul respectiv)?”
“Ce as avea eu de facut aici?”
“Oare chiar (mai) am ceva de facut aici?”

Poate fi un timp de regasire (constientizare, redescoperire) a puterii personale si, simultan, de crestere, pe nivelul “urmator” asa cum arata el pentru fiecare, in particular.
Simultan are loc un proces de acceptare si de asumare a potentialului pe care il percepem/(re)descoperim.

In astfel de etape de stimulare, este importanta conexiunea su sursa de indrumare, asa cum intelege fiecare si sursa, precum si conexiunea. Si, acest ciclu, ne ofera din plin indrumarea. Dar este important sa ne asezam (din nou) in noi, sa ne recalibram manifestarea , intre reperele planului nostru.

Primiti sarcinile si, dirijati energia catre planul de lucru, folosind atentia si, pornind de la o motivatie “sanatoasa”.
De ce fac ce fac? – extindeti formularea scopului, treceti dincolo de primul raspuns si, vedeti scopul de dupa scopul declarat initial. Extindeti viziunea si nu refuzati sarcinile, chiar daca nu le primiti imediat, chiar daca va mai uitati la ce ar fi de facut.

Puterea personala se naste si din calitatea Luminii pe care o raspandim.
Raspandim Lumina care suntem :)  astfel, materializam, orice am face.
Daca pornim de la ideile acestea, zilele urmatoare ne aduc contextul si posibilitatea de a ne creste accesul la “putere”. Acest lucru insa, poate fi conditionat de modul in care intelegem sa ne folosim puterea si, Lumina.

Cum dirijati, chiar acum, puterea voastra?
Ce fel de Lumina raspanditi chiar acum?
Universul asteapta un plan de investitii, de la noi :)
Ce transmitem, mediului energetic?

Avem claritate, stabilitate si suntem conectati cu profunzimea interioara de unde extragem directia.
In functie de cum facem asta – in functie de deschidere, disponibilitate si incredere – activam puterea, prin conectare la sursa interioara, (divina sau cum o intelege fiecare).
In partea a doua a ciclului, pe masura ce ne apropiem de Luna Noua in Taur, potentialul descarcat acum ar putea fi activat constient, mult mai vizibil si in planul fizic, prin deschiderea catre “altfel”, sau “altceva”, sau simplu catre “nou”, complet sau partial.

Ciclul urmator ne poate aduce contextul precum si instrumentele ca sa inchidem si ca sa ne desprindem, de ceea ce devine nepotrivit, prin accesarea noului si, a noului potential de putere/creatie.

Poate va este de folos materialul acesta sau acesta ca sa folositi din plin acest ciclu al fazelor Lunii.

Va invitam alaturi de noi la
Saturn- Atelier Astro Mercur – la care ne propunem sa urmarim cum am lucrat, cum lucram si cum vom lucra, cu energia de tip “SATURN”, pe parcursul vietii noastre. Atelierul este disponibil si in varianta audio.
 26 aprilie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden

Ofera in dar o consultatie astrologica in luna aprilie si primesti gratuit materialul audio lunar, transmis in Grup Astro Mercur, material dedicat ciclului Lunii Noi in Berbec, ciclu pe care il vom incepe pe 16 aprilie.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 30 aprilie 2018, cu Luna in semnul Scorpion. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: